Mercur în retrograd. Astrolog Daniela Simulescu: Trebuie să aveți grijă. Se vor lua decizii financiare, atât pe plan personal cât și național

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Mercur în retrograd din 21 aprilie:  ”Trebuie să aveți grijă să vă verificați unde nu ați fost atenți în ultimul timp”, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor şef Astrosens.

Vineri, 14 aprilie, Daniela Simulescu a venit cu noi vești dar și cu noi sfaturi despre Mercur retrograd în Taur.

”Acum avem primul Mercur în retrograd din 2023: Mercur Retrograd în Taur. Retrogradarea se petrece între 21 aprilie și 15 mai, dar Mercur a intrat în semnul Taurului pe 3 aprilie și va ieși din acest semn pe 11 iunie, timp suficient să ne bucurăm de efectele pre și post retrogradare, pentru că varianta mea, din ceea ce am dedus, Mercur chiar dacă își începe retrogradarea într-o anumită zi, încă de când intră în semnul respectiv, face ravagii. Mercur reprezintă tot ce ține de comunicare, de plan cognitiv, are și deciziile de zi cu zi, are partea de schimb, de tranzacție, de drum, de mișcare. Semnul Taurului, arhetipul Taurului este cel care face legătura între Berbec și Gemeni. Ce se întâmplă în Berbec: avem primăvara, pământul se pregătește iar în sezonul Gemenilor ne pregătim să prindem rădăcini. Pe sezonul Taurului ce facem? Plantăm, punem sămânța în pământ”,  a spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel