Mercur în mers direct în Balanță (18 octombrie-6 noiembrie) și revelațiile pentru fiecare zodie

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Pe 18 octombrie, Mercur își oprește ultima retrogradare din anul 2021. 

Așa este! Mercur și-a oprit retrogradarea, în semnul Balanței, astăzi. Poți respira ușurat! Mai ales cei care au marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Viața acestora sigur a fost dată peste cap cel puțin din 27 septembrie încoace. Blocaje, amânări, întârzieri, încurcături, surprize neplăcute, negocieri eșuate, proceduri incomplete, erori de judecată, lipsuri în comunicare. Toate acestea au făcut parte din cotidianul nostru.

Chiar dacă Mercur își reia mersul direct, trebuie să ții totuși cont că efectele retrogradării se vor resimți până pe 6 noiembrie, când planeta comunicării va părăsi de tot semnul contaminat. Atunci va începe tranzitul prin semnul Scorpionului.

Dar un lucru este clar: din 18 octombrie, fiecare dintre noi va avea mai multă claritate într-un anumit domeniu. Și ținând cont de faptul că și Jupiter își opreste retrogradarea într-un semn compatibil cu cel al lui Mercur, vom avea parte și de multe revelații referitoare la relațiile/parteneriatele/prieteniile din viața noastră.

Berbec

Vei putea vedea mai clar cine are dreptate. Sau cine sunt oamenii care se gândesc cu adevărat la tine. Mercur își reia mersul direct exact în zona relațiilor, ceea ce înseamnă că și comunicarea cu partenerul se va schimba. Vei căpăta și mai mult tact.

Taur

Mercur își reia mersul direct în zona serviciului și a stilului de viață. Vei da dovadă de multă diplomație în discuțiile cu colegii. Îți poți relua și unele treburi gospodărești amânate din cauza lui Mercur retrograd.

Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci îți priește această perioadă. Totuși, câteva zile începând de astăzi, s-ar putea să simți așa o frenezie, o efervescență, o dorință de a face ceva doar pentru tine. Poți începe prin a te documenta despre o pasiune.

Rac

Mercur în mers direct te va ajuta enorm în dialogul cu familia, mai ales dacă sunt chestiuni de negociat sau mediat. Atât tu, cât și apropiații, veți putea purta o discuție fără clipe de impulsivitate. Sau fără a fi prea subiectivi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel