Mercur în Leu între 19 iulie și 4 august. „LECȚIA încrederii” pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Odată cu intrarea lui Mercur, semnul comunicării, în Leu, ajunge să vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. Iată în ce domeniu va primi fiecare semn zodiacal lecția încrederii!

Tranzitul lui Mercur în semnul Leului vine într-un moment în care avem în jurul nostru destul de multă energie a acestui semn zodiacal, mai ales că pe 22 iulie intrăm în sezonul Leului, găsești mai multe previziuni aici și aici, iar pe 28 iulie avem o extraordinară Lună Nouă în Leu, un aspect favorabil. 

Mercur va intra în Leu pe 19 iulie unde va sta până pe 4 august și va aduce pentru fiecare semn zodiacal o lecție a încrederii. S-ar putea ca aceasta să nu fie tocmai plăcută, mai ales că se va petrece și un careu cu Marte în Taur, opoziția cu Saturn și un careu cu Uranus și Nodul Nord.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!

Previziuni pentru toate zodiile cu Mercur în Leu!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Lecția încrederii în propriile pasiuni

Mercur aduce lecția încrederii în casa a 5-a. În momentul în care mergi la o întâlnire cu o persoană, ar fi bine să îi spui despre tine, ce știi să faci, cine ești. Bucură-te de propria persoană. „Mie îmi place asta, acestea sunt pasiunile mele”. Lecția încrederii este regăsită și în zona amoroasă, unde poți reînvia romantismul. Chiar și în relația cu copiii este bine să fii mai încrezător, mai jucăuș, poți face foarte multe declarații de dragoste în această perioadă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încredere în relația pe care dorești să o ai cu familia

Ai nevoie de încredere în relația cu familia ta, în felul în care te arăți lor. Nu e cazul să te mai stresezi, nu e cazul ca ei să te mai vadă ca un copil, nu e momentul să îți mai ascunzi talentele și credințele de ei. E posibil, totodată, să cauți o casă nouă, să dorești să te muți. Dar de data aceasta îți cauți ceva mai potrivit ție, mai în strânsă conexiune cu tot ceea ce ești tu. Îndrăznește să ceri ceea ce vrei de la noul spațiu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Încrederea în propriile tale cuvinte

Mercur va tranzita casa a 3-a, trebuie să spui și despre tine lucruri, nu doar să vorbești despre ceilalți. Ești mai bun vorbitor, ai niște calități oratorice extraordinare, profită de ele. Poate că scrii poezii, proză, exprimă-te creativ, profită de talentele tale, împarte ceea ce ai vizualizat cu restul lumii, cine știe poți deveni o sursă de inspirație la rândul tău.

Citește continuarea pe astrosens.ro Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 18 iul 2022, 17:29 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience