Melania Trump rupe tăcerea: „Condamn în mod absolut violența de la Capitoliu”. Ce mesaj a transmis Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite

Data actualizării: | Data publicării:
Melania Trump, sursa foto Instagram
Descriere foto: Melania Trump, sursa foto Instagram

Melania Trump a transmis un mesaj cu privire la protestele din Washington, de săptămâna trecută. Fosta Primă Doamnă deplânge viețile pierdute, dar le mulțumește americanilor pentru toată susținerea. 

Melania Trump a transmis un mesaj important cu privire la evenimentele de săptămâna trecută de la Capitoliu, printr-un comunicat publicat de Casa Albă. 


Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite și-a exprimat condoleanțele pentru victimele de la protestele din Washington. 


„Deseori, m-am regăsit purtând poveștile altora în inima mea. Cel mai recent, în inima mea se află poveștile celor care urmează: Veteranii Forțelor Aeriene, Ashli Babbit, Benjamin Philips, Kevin Greeson, Rosanne Boyland, și Ofițerii de Poliție ai Capitoliului, Brian Sicknick și Howard Liebengood. Mă rog pentru familiile lor și le doresc să fie puternici în această perioadă dificilă. Sunt dezamăgită și întristată de ce s-a întâmplat săptămâna trecută.”, se arată în comunicatul publicat de Casa Albă. 


„Națiunea noastră trebuie să se vindece în mod civilizat. Să nu înțelegeți greșit: condamn în mod absolut violența de la Capitoliu. Violența este inacceptabilă”, a declarat Melania Trump.


În același mesaj, aceasta le mulțumește americanilor pentru susținerea arătată ei și lui Donald Trump pe toată perioada mandatului și îi roagă pe toți oamenii să renunțe la ură și violență. 


„Ținând cont de asta, rog cetățenii americani să se oprească un moment și să privească lucrurile din toate punctele de vedere. Implor pe toată lumea să oprească violența, să nu aibă prejudecăți bazate pe culoarea pielii a altei persoane și să nu folosească diferențele de ideologii politice ca pretext al agresiunii. Trebuie să ne ascultăm unii pe alții, să ne concentrăm pe ce ne unește, și să ne ridicăm deasupra a ceea ce ne separă”, a fost îndemnul Fostei Prime Doamne a Americii. 


„A fost o onoare să servesc ca Prima Doamnă. Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit, pe mine și pe soțul meu, în ultimii 4 ani, și ne-au arătat incredibilul spirit american”, a încheiat Melania Trump. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel