Meghan Markle şi prinţul Harry, felicitare de familie înaintea primului lor Crăciun american

Data publicării:
Twitter/ @themayhew
Descriere foto: Twitter/ @themayhew

Meghan Markle şi prinţul Harry al Marii Britanii au făcut publică o felicitare de familie înaintea primului lor Crăciun american, petrecut în familie în Montecito, California. 

Felicitarea, o ilustraţie a unei fotografii realizate de mama lui Meghan, Doria Ragland, a fost lansată prin intermediul Mayhew, o organizaţie britanică pentru apărarea drepturilor animalelor, patronată de Meghan.

În centrul imaginii, alături de părinţii lui, apare Archie, în vârstă de 19 luni care, după cum notează Deadline, pare să fi moştenit părul roşcat al lui Harry, dar pot fi văzuţi şi cei doi câini ai familiei.

"Vă dorim Crăciun fericit şi un An Nou fericit", scrie în mesajul de pe felicitare.

"Fotografia originală de familie a fost realizată acasă, la începutul acestei luni, de mama ducesei", a declarat un purtător de cuvânt al ducelui şi ducesei de Sussex.

"Micul pom de Crăciun, inclusiv ornamentele realizate în casă şi alte decoraţiuni, au fost selectate de Archie, iar copacul va fi replantat după sărbători", a precizat purtătorul de cuvânt.

Felicitarea oferă o imagine asupra curţii din spatele casei lui Meghan şi Harry, dar în ea se poate vedea şi căsuţa de jucărie a lui Archie.

"Archie este foarte fericit şi are spaţiu să alerge liber", a declarat anterior o sursă pentru People.

În felicitare, Meghan confirmă faptul că familia ei a făcut o donaţie personală către Mayhew, pentru a sprijini activitatea organizaţiei în beneficiul câinilor, pisicilor şi comunităţilor. "Anul acesta, ca familie, am făcut donaţii pentru mai multe organizaţii caritabile şi v-am avut în vedere", a scris Meghan. "De la o organizaţie locală din California care sprijină familiile să facă tranziţia de la persoane fără adăpost, la două dintre organizaţiile din Marea Britanie aflate sub patronajul nostru: una care susţine animalele şi bunăstarea comunităţii, iar cealaltă, un fond memorial pentru un prieten drag care contribuie la educarea copiilor şi la combaterea sărăciei în Uganda", a scris Meghan.

Anul trecut, Meghan şi Harry au publicat prima lor felicitare de Crăciun în postura de familie formată din trei persoane. Ei şi-au petrecut sărbătorile de iarnă pe Insula Vancouver, în Canada, în timp ce făceau pregătirile pentru renunţarea la rolurile de membri activi din cadrul familiei regale britanice, notează Agerpres.

Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito. În preajma Zilei Recunoştinţei, Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie. "A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc", a scris Meghan luna trecută într-un material publicat de New York Times.

Crăciunul va arăta diferit pentru întreaga familie regală britanică pe fondul actualei pandemii de coronavirus. Regina Elisabeta a II-a a anulat sărbătoarea anuală a familiei regale din Sandringham, în timp ce s-a izolat alături de soţul său, prinţul Philip, la Castelul Windsor, notează People.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel