Meghan Markle, diagnostic: Am fost spitalizată. Mi-a schimbat absolut toată viața. Experții regali, dezvăluire: Este o boală ereditară

Data publicării:
Meghan Markle, foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle, foto Instagram

Ce probleme de sănătate are Meghan Markle. Ce declarații a făcut soția Prințului Harry și ce spun experții în sănătate despre diagnosticul ei

Meghan Markle a făcut furori în cariera sa, fiind una dintre cele mai iubite actrițe după serialul "Suits", iar vestea că intră în Familia Regală a Marii Britanii a surprins pe toată lumea și a stârnit un val impresionant de aprecieri la adresa ei. Ei bine, deși a fost iubită de foarte mulți oameni la început, fiind asociată de multe ori cu Prințesa Diana, Meghan Markle a mai scăzut în ochii publicului din întreaga lumea, asta după ce, alături de Prințul Harry, au decis să părăsească Familia Regală, să se mute în SUA și să facă o mulțime de dezvăluiri incomode despre membrii Casei Regale.

Ei bine, deși a fost în lumina reflectoarelor mult timp, fosta ducesă de Sussex s-a luptat cu ceva probleme de sănătate care au obligat-o să meargă la spital.

"Obișnuiam să am migrene debilitante. Am fost spitalizată pentru ele", a declarat Meghan Markle pentru The Chalkboard.

 

O migrenă este, de obicei, o durere de cap moderată sau severă, resimțită ca o durere pulsatilă pe o parte a capului. Mulți oameni au, de asemenea, simptome cum ar fi senzația de rău, starea de rău și sensibilitate crescută la lumină sau la sunet.

Migrena este o afecțiune frecventă, afectând aproximativ 1 din 5 femei și aproximativ 1 din 15 bărbați. De obicei, acestea încep la începutul vârstei adulte.

 


Cauza exactă a migrenelor este necunoscută, deși se crede că acestea sunt rezultatul unor modificări temporare ale substanțelor chimice, nervilor și vaselor de sânge din creier.

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel