Meghan Markle ar putea candida la președinția SUA. Dovezile care confirmă acest lucru

Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube
Descriere foto: Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube

Soția Prințului Harry pare să aibă planuri mari pentru viitor, pe plan profesional. 

Noi vești cu privire la ducii de  Sussex  au împânzit din nou zilele acestea presa internațională. Așadar, ultima mișcare pe care ar vrea Meghan Markle să o facă este de a-și face intrarea în politica americană, potrivit unui comentator regal.

Ducesa de Sussex a stârnit reacții în momentul în care și-a împărtășit părerile despre decizia Curții Supreme a SUA privind dreptul la avort în America și și-a oferit opiniile și relatările personale.

Comentând ultima ei mișcare, expertul regal Russell Myers, a declarat pentru Lorraine: "Acum Megan a spus, știți, că ea ar putea fi în Washington foarte curând".

Russell Myers crede că în spatele ultimei sale declarații se ascund, de fapt, ambiții politice și nu au fost făcute la întâmplare.

"Deci, are ambiții politice?

"Eu cred că da. Și cu siguranță stă alături de oamenii potriviți și face declarațiile potrivite", a spus comentatorul regal.

Citește și: Prințul Harry primește o nouă lovitură. A pierdut un proces important, care îi putea aduce câștiguri semnificative

Fanii, mândri de Meghan Markle

În timp ce vorbea cu Jessica Yellin și Gloria Steinem, Meghan Markle a spus că deși subiectul nu o vizează direct, femeile din SUA au ajuns la disperare, motiv pentru care ea se simte datoare să facă ceva.

"Nu am avut nicio legătură cu acest subiect. Știu că pentru atât de multe femei în acest moment, există un sentiment de disperare. Dar, din nou, trebuie să ne unim și să nu ne complacem. Trebuie să ne facem treaba".

Cu toate acestea, fanii prințului Harry și ai lui Meghan Markle au lăudat-o pe aceasta pentru că și-a împărtășit gândurile pe această temă.

VEZI și: Noi dovezi arată faptul că Harry și Meghan Markle s-ar fi despărțit. Ducesa de Sussex, gestul care amplifică zvonurile

Meghan Markle, anunt neașteptat de ziua sa de naștere?

Meghan Markle ar putea face un anunț cu ocazia împlinirii a 42 de ani, săptămâna aceasta, pe 4 august, potrivit unui comentator regal, care a glumit că aceasta și-ar putea surprinde fanii cu planurile sale de carieră.

Au existat speculații cu privire la ceea ce urmează pentru Meghan, în urma actualizărilor ce au avut loc în cariera sa. Printre acestea se numără faptul că ea și Prințul Harry au încheiat contractul cu o aplicație importantă, după ce au lansat podcastul Archetypes prin intermediul platformei.

Acum s-a sugerat că fosta actriță ar putea anunța următoarea ei aventură în zilele următoare. Acest lucru a fost speculat de comentatorul Richard Fitzwilliams, care a spus că ea și-ar putea dezvălui planurile vineri, de ziua ei de naștere, potrivit mirror.

„Meghan ar putea foarte bine să își anunțe următoarea mișcare de ziua ei". De asemenea, a mai spus: "Dar, în rest, va trebui să așteptăm și să vedem cu ce vine noul ei agent. Nu uitați că soții Sussex au obiceiul de a ne surprinde”, spune comentatorul regal.

VEZI și: Prințul Harry și Meghan, dați afară din fosta lor casă din Marea Britanie. Decizia Casei Regale este oficialăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 aug 2023, 07:34 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience