Megan Fox și-a tatuat numele iubitului, după șase luni de relație

Data actualizării: | Data publicării:

Megan Fox are o relație cu Machine Gun Kelly de doar șase luni, dar asta nu a împlidicat-o să-și cinstească iubitul printr-un tatuaj inedit.

 Actrița a dezvăluit noul tatuaj la American Music Awards, care a avut loc în weekend și  care a marcat debutul în spectacol al cuplului. Megan și-a tatuat pe clavicula stângă „el pistolero”, care înseamnă „pistolarul”, una dintre poreclele lui  Machine Gun Kelly.

 

Pentru cei care știu ultimul album al lui Kelly, Tickets To My Downfall, tatuajul nu este o surpriză. În piesa sa, "Banyan Tree (Interlude)", cuplul poate fi auzit vorbind despre tatuajele pe care și le-au făcut unul pentru celalalt. „Asta a fost acum patru luni, am fost chiar aici și te-am întâlnit. Nu este posibil. Tocmai ți-ai tatuat inițialele mele iar eu porecla ta", se aude Fox spunând.

 

Cuplul s-a întâlnit pe platoul filmului Midnight In The Switchgrass, la începutul acestui an și au anunțat oficial relația în iulie, pe Instagram. 

Să-ți faci un tatuaj pentru cineva cu care ai o relație de puțin timp oate părea pripit pentru unii, dar Fox și Kelly au vorbit pe larg despre conexiunea lor intensă.  Fox spune că relația lor este ceva care se întâmplă „o dată în viață”. Ea a continuat spunând: „A-l iubi este ca și cum ai fi îndrăgostit de un tsunami sau un incendiu de pădure. Intensitatea fuziunii cu el estecopleșitoare, iar amenințarea pe care o reprezintă este atât de puternică, dar atât de frumoasă încât nu ai de ales să te predai cu respect și recunoștință. ”

Megan Fox a mai avut un tatuaj pe care l-a regretat. În 2012 și-a îndepărtat de pe braț chipul lui Marilyn Monroe. „Am fost încăpățânată și am crezut că o voi iubi pentru totdeauna sau că va fi o carte a vieții mele, cu toate lucrurile pe care le-am iubit când eram mai tânără ", a spus Fox la The Tonight Show la acea vreme.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel