MC Kevin s-a stins din viață, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Avea doar 23 de ani

Data publicării:

MC Kevin a murit la doar 23 de ani. Artistul se căsătorise în urmă cu 2 săptămâni. 

O veste extrem de tristă zguduie lumea muzicală. Artistul MC Kevin a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului unde era cazat. În vârstă de doar 23 de ani, acesta abia se căsătorise în urmă cu două săptămâni. Potrivit presei internaționale, soția acestuia este o avocată specializată în criminalistică. Familia tânărului artist brazilian este în stare de șoc. 


MC Kevin se afla cazat într-un hotel din Barra da Tijuca, un cartier din Brazilia. Atunci când medicii au ajuns la locul tragicului eveniment, artistul încă respira. Dar din cauza rănilor foarte grave, acesta s-a stins din viață. Mama artistului a dezvăkuit care au fost ultimele cuvinte auzite din gura fiului ei: „Mama, te iubesc!”.


Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!”, a scris Deolane Bezerra, soția regretatului artist. 

 


Kevin s-a născut în Sao Paulo și a lansat prima sa melodie în anul 2013. Piesa „Trojan Horse” a făcut furori pe Youtube în anul 2019 și a adunat milioane de vizualizări. 


În trecut el a avut o serie de probleme cu oamenii legii. A fost acuzat de calomnie și incitare la violență după ce a adresat injurii unor agenți de poliție. Acesta a postat filmările pe rețelele sociale. MC Kevin a fost arestat pentru consum de droguri în 2019. 


Moartea artistului este investigată în prezent de oamenii legii pentru a se stabili condițiile în care s-a petrecut tragicul eveniment.

 

Citește și: Melanie Griffith, trup de adolescentă, la 63 de ani. Antrenamentele pe care le face de 3 ori pe săptămână

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel