Matthew Perry povesteşte cum rolul din ''Friends'' l-a ajutat în lupta cu dependenţa de droguri

Data publicării:
Matthew Perry, captură video YouTube
Descriere foto: Matthew Perry, captură video YouTube

Matthew Perry a povestit miercuri într-o emisiune de televiziune cum dedicarea sa pentru rolul Chandler Bing din serialul NBC ''Friends'' l-a ajutat în timpul luptei cu abuzul de substanţe

''Îmi doream celebritatea mai mult ca oricine pe lumea asta'', a scris Perry. ''Eram foarte pornit, îmi doream celebritatea atât de tare, iar apoi am devenit celebru, iar după şase luni mi-am zis 'Oh, asta nu rezolvă ceea ce credeam eu că va rezolva''', a declarat actorul în timpul emisiunii ''The View''.

''Sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce s-a întâmplat bineînţeles'', a continuat el. ''Slujba asta m-a ajutat să lupt cu drogurile şi alcoolul pentru că atunci mi-am spus 'Sunt în emisiunea asta minunată, nu pot bea al 17-lea pahar când ştiu că trebuie să fiu la muncă în dimineaţa următoare alături de oamenii aceştia minunaţi şi să-mi fac meseria''.

''Făcusem un pact cu mine însumi că nu o să beau sau să consum când eram la muncă şi mi-am ţinut promisiunea, dar eram extrem de mahmur în timpul filmărilor'', a mai mărturisit Perry.

Mărturisirile făcută în emisiunea de miercuri reprezintă cel mai recent episod dintr-o serie de dezvăluiri făcute de Perry despre problemele sale legate de abuzul de substanţe, pe care le descrie în cartea sa memorii publicată recent şi intitulată ''Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing''.

Perry, în vârstă de 53 de ani, a declarat recent pentru revista People că este ''recunoscător că este în viaţă'' după ce a suferit o perforaţie la colon ca rezultat al consumului de opioide, spunând că medicii i-au dat şanse de supravieţuire de 2%.

''Am fost conectat la un dispozitiv care se cheamă ECMO, care respiră în locul inimii şi plămânilor tăi'', a spus Perry. ''Am spus Slavă Domnului. Nimeni nu supravieţuieşte''.

Inima actorul s-a oprit timp de cinci minute după ce i-a fost administrat sedativul propofol folosit pentru intervenţii chirurgicale după o seară când a consumat hidrocodonă, a scris Perry în cartea sa de memorii.

Actorul a apărut în toate cele 10 sezone ale serialului ''Friends'', difuzat în perioada 1994-2004, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel