„Master-ul” la care a lucrat controversata angajată de la Apele Române, reacție FABULOASĂ: „Nu oferim diplome”

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Iancu, captură foto Recorder
Descriere foto: Simona Iancu, captură foto Recorder

Clubul Master, cafeneaua la care a lucrat ca ospătăriță controversata angajată de la Apele Române, a venit cu o reacție fabuloasă, în urma celebrității căpătate după declarațiile bugetarei. 

Simona Iancu, fostă ospătăriță și actualmente angajată pe postul de inginer la Apele Române, a declarat pentru Recorder că a lucrat timp de 5 ani la Master. Deși toată lumea a crezut că tânăra făcea referire la studii superioare, de fapt, aceasta vorbea despre clubul Master, o cafenea  în care clienții pot juca bowling și biliard. 


După celebritatea câștigată în urma scandalului în care este implicată fosta angajată, clubul cu pricina a făcut o postare pe rețelele de socializare, care a devenit virală imediat.

 

"Nu oferim diplome de Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un biliard sau bowling", au scris pe Facebook cei de la clubul Master, în dreptul unei fotografii pe care este scris „Apa trece, masterul rămâne”.

Citește pe DC News: Fostă chelneriţă angajată la Apele Române. "Ştiţi ce e un debit de apă?" / "Ar trebui să trec prin materie". Cîţu a trimis Corpul de Control

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel