Masca cu avocado, MINUNE pentru ten în sezonul rece. Thea Haimovitz: „Ajunge să îți salveze pielea”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kimia Zarifi
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kimia Zarifi

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit beneficiile uimitoare ale măștii cu avocado pentru ten, în sezonul rece. 

În noua ediție a emisiunii Mi-Th influencer, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre îngrijirea tenului în sezonul rece. Unul dintre remediile pentru îngrijirea tenului este masca cu avocado.

Masca cu avocado, MINUNE pentru ten, în sezonul rece

Thea Haimovitz a mărturisit că avocado este fructul perfect, care ajută la hidratarea tenului, în sezonul rece. Aceasta a mărturisit că avocado în combinație cu crema de gălbenele, o picătură de lapte și una de ulei îți poate salva tenul. Totodată, Thea a subliniat faptul că trebuie să ne hidratăm foarte bine tenul, iarna, pentru a evita îmbătrânirea acestuia.

”Chiar dacă avocado se înnegrește și are astriațiunile alea negre și pulpa fructului este neagră, nu o aruncăm. Acea pulpă o putem amesteca cu un ulei esențial, o putem amesteca cu crema de gălbenele. În această combinație putem să adăugăm și o picătură de lapte, o picătură de ulei. Laptele poate să fie dulce, dar și acru. Există ingrediente care sunt mult mai axate, este bine să ai ingrediente proaspete, dar dacă vorbim de persoane care nu au ce să facă, care nu au buget, o mască de genul acesta cu câțiva bani ajunge să îți salveze pielea. După o iarnă în care pielea intră și iese din casă și ajunge să se crape, ajungi să îmbătrânești fără să îți dai seama. Există aprecieri că, o iarnă prin care tu treci și nu ți-ai îngrijit pielea, este echivalent cu un an de îmbătrânire a tenului, în mod normal. Este absolut esențială să avem grijă de piele, în special iarna. ”, a spus Thea Haimovitz.

Îngrijirea tenului în sezonul rece este importantă pentru a menține o piele sănătoasă și hidratată. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta:

Hidratarea: Folosește o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten, care să îți mențină pielea hidratată și să prevină uscarea acesteia.

Protecție solară: Deși este iarnă, razele UV sunt prezente și pot afecta pielea ta. Folosește o cremă cu protecție solară pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii și alte probleme cauzate de expunerea la soare.

Folosește produse blânde: În timpul iernii, pielea ta poate fi mai sensibilă. Folosește produse de curățare blânde, fără astringenți sau alte substanțe care pot irita pielea.

Evită să faci dușuri sau băi prea fierbinți: Apa fierbinte poate usca și mai mult pielea. Încearcă să folosești apă călduță și să eviți băile sau dușurile lungi.

Exfoliază-ți pielea: Pentru a elimina celulele moarte și a îmbunătăți circulația sangvină, este important să exfoliezi pielea în mod regulat, însă nu exagera și nu exfolia pielea prea des.

Bea multă apă: Hidratarea este importantă atât din interior, cât și din exterior. Bea suficientă apă pentru a menține pielea hidratată.

Folosește un umidificator de aer: În timpul iernii, aerul este mai uscat. Folosirea unui umidificator de aer poate ajuta la menținerea nivelului de umiditate din cameră și poate preveni uscarea pielii.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a-ți îngriji pielea în sezonul rece. Este important să cauți produse care se potrivesc nevoilor tale specifice și să consulți un specialist în cazul în care ai probleme mai serioase cu pielea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel