Masa de Paști. Cum să treci peste sărbători fără să te îngrași. Nutriționistul Anca Alungulesei, la Interviurile de Weekend

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Alungulesei, specialist în nutriție și alimentație sănătoasă
EXCLUSIV
Descriere foto: Anca Alungulesei, specialist în nutriție și alimentație sănătoasă

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, vine la Interviurile de Weekend, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre Psiho - Dietă, despre masa de Paști și despre cum putem ține kilogramele nedorite la distanță, chiar și în zi de sărbătoare.

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, a creat Psiho-Dieta. Această metodă de slăbit presupune un proces de auto-cunoaștere și auto-explorare a minții și corpului, care te ajută să ajungi la greutatea optimă și să o menții pentru tot restul vieții. Pe lângă aspectul psihologic, dieta include o serie de alimente antiinflamatorii, care ajută organismul nu doar să ardă grăsimea în exces, dar și să țină la distanță unele boli. 


Pentru masa de Paști, Anca Alungulesei spune că ne putem bucura de bucatele de sărbătoare, fără să de îngrășăm, dacă suntem atenți la câteva reguli. 

Mai mult, celebrul nutriționist vine și cu o propunere salvatoare: Pasca de dietă, după o rețetă simplă și delicioasă. 

Cum putem ajunge la greutatea ideală cu ajutorul minții, care sunt alimentele benefice pentru creier dar și cum ne putem bucura de masa de Paști fără grija kilogramelor în plus, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical și  DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel