Război în declarații. Oana Roman și Oana Zăvoranu s-au luat la ceartă

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, Oana Roman/ Colaj / sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Oana Roman/ Colaj / sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a scos-o din minți pe Oana Roman, care a răbufnit. De aici, a fost doar un pas ca între cele două să pornească un adevărat război. 

Oana Zăvoranu aduce critici dure la adresa vedetelor și reușeste să nască conflicte seriose în mediul online. Sătulă de criticile care îi sunt aduse de Oana Zăvoranu, fiica lui Petre Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit. 


„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria! Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat  povești. Zic nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva”, i-a transmis Oana Roman pe Instagram. 


Oana Zăvoranu bineînțeles că nu a tăcut și i-a transmis și ea un mesaj Oanei Roman, tot pe Instagram. Aceasta consideră cu nimeni nu poate spune nimic rău despre ea și nu se simte amenințată de spusele Oanei Roman. 


„Păi Peppo, când dracu am vrut eu să fiu prietenă cu tine? Ești cretină de la regii ăia cu care stăteai tu la masă în mintea ta de mitomană. NU, pur și simplu DIN MILĂ CĂ STĂTEAI CA O SLUGĂ pe lângă NOI (adică pe lângă prietenii mei și ai lui Alex), te-am băgat în seamă. (...) Uite abia aștept să povestești tu fix nimic… că în afară de minciuni și înșelătorie ce dracu mai poți face tu? Ia, hai. Sunt chiar curioasă să aflu lucruri ascunde despre mine. Păi dacă ar fi fost vreodată în lumea asta ceva de zis despre mine, nu se găseau toate gunoaiele, în afară de tine, să spună? De mine nu există lucruri compromițătoare sau ascunse cu care pot fi șantajată sau speriată”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel