Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

Marte rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023, având o perioadă de retrogradare între lunile octombrie și ianuarie. Fiind o planetă personală, vom resimți mai puternic acest tranzit. 

Marte este un simbol pentru acțiune, curaj, agresivitate, furie, pasiune, e precum un combustibil care ne pune motorul în mișcare, e motivația din spatele acțiunilor noastre. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală. Pe de altă parte, energia Gemenilor este guvernată de Hermes, zeul comerțului, al drumurilor, transporturilor, al comunicării. Gemenii simbolizează comunicarea în primii ani de viață, cea însoțită și de punerea în practică a ceea ce învață, dar și de încercarea mai multor căi, diversificare și schimbare. Arma noastră în toată această perioadă va fi cuvântul. Toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

 Pe data de 30 octombrie va începe retrogradarea lui Marte în Gemeni

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel