Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte va intra în Pești pe data de 23 martie. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a precizat că tranzitul lui Marte în Pești ne va aduce inspirație, toleranță, empatie, dar și multă confuzie. Între 23 martie și 30 aprilie nu este o perioadă foarte bună. Totodată, trebuie să stăm departe de dezinformare.

„Cu Marte în Pești vor fi multe situații neplăcute, cum ar atacurile cibernetice. Marte este atacul, iar Peștii au partea de virtual, de inteligență artificială, de păcăleală. Nu mă refer la zodia Pești, ci la arhetipul Peștilor. Te învăluie, te bagă în povești și te face să speri. Marte ne va face să o luăm puțin razna. Vom simți că ne fuge preșul de sub picioare”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii martie. Previziuni pentru toate zodiile

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, trebuie ca în perioada 23 martie-30 aprilie să avem mare grijă de sănătatea mintală și de conexiune noastră cu partea digitală, de tot ceea ce înseamnă rețele sociale.

„Marte în Pești se pricepe să propage. Cumva, propaganda este o altă armă pe care el o posedă și o folosește fără limite. Propaganda în scopuri bune se întâmplă mai rar, dar în scopuri nepotrivite e peste tot. Trebuie să luptăm pentru sănătatea noastră mintală, pentru prospețimea minții noastre și să nu ne lăsăm păcăliți de o postare pe Facebook sau de un videoclip de pe TikTok, pentru că, din păcate, Marte în Pești se pricepe foarte bine la a retușa, a filtre, să te facă să vezi o realitate care nu există și tu să crezi în ea”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Dieta lui Mircea Badea. Cum slăbești garantat 

Patru zodii vor fi afectate de intrarea lui Marte în Pești

Potrivit astrologului cele mai afectate zodii de intrarea lui Marte în Pești vor fi Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii.

„Tranzitul acesta îi afectează foarte mult pe cei cu arhetip de Pești în astrogramele natale, dar vorbim și de celelalte arhetipuri: Gemeni, Săgetător și Fecioară. Dacă vă știți cu aceste arhetipuri în harta natală, atunci așteptați-vă să aveți un moment mai ciudat. Un aspect de care mă tem cu adevărat este conjuncția lui Marte cu Neptun de pe data de 29 aprilie. Aici chiar este un risc de a ne pierde mințile de a ne lăsa păcăliți, de a ne lăsa influențați, însă în grup mare, pentru că arhetipul se referă la propagare.

Ca recomandare principală v-aș spune să vă duceți să vă faceți analizele, să verificați de fiecare dată un diagnostic, dacă e ceva. De asemenea, stați departe de liderii spirituali. Când avem o conjuncție Marte-Neptun putem avea de a face cu un preot, cu un lider, cu un psiholog sau cu cineva care are putere de a controla masele, dar nu o face într-un mod bun, ci pentru că îi place această putere. Cu Marte în Pești ne lăsăm duși în eroare, devenim confuzi, haotici în gândire și începem să îi bănuim pe cei din jurul nostru. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră mintală și totul pornește de la cât petrecem în online versus cât petrecem în offline”, a mai spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 

VEZI ȘI: Ai tatuaje? Atenție ce spune părintele Pimen Vlad: Poți face aceste boli. Ne batem joc de trupul nostru frumos:

https://www.spectacola.ro/ai-tatuaje-atentie-ce-spune-parintele-pimen-vlad-poti-face-aceste-boli-ne-batem-joc-de-trupul-nostru-frumos_37536.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel