Marte în Vărsător vorbește despre URMĂTORUL PAS. Care sunt zodiile care vor primi energia necesară

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Marte creează premisele unor momente de furie și agresivitate, însă aceasta poate fi și o doză mare de curaj și de energie constructivă pentru schimbare.

Marte în Vărsător vorbește despre următorul pas, despre trecerea la următorul nivel și despre felul în care ne vom găsi propria cale. Cele mai afectate zodii vor fi cele cu marcaj fix: Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Ei sunt cei care vor primi de la Marte energia necesară pentru a face următorul pas, vor vrea să evolueze, să construiască diferit. S-ar putea ca pentru aceștia să apară momente în care să dorească să se rupă de tot, să se schimbe, să inoveze.

Previziuni pentru Marte în Vărsător 6 martie-15 aprilie

BERBEC – se schimbă zona socială, pot apărea noi prieteni, următorul pas implică să dai șanse și altor oameni să intre în viața ta.

TAUR

Marte încinge spiritele la serviciu. Tendința va fi să te implici mai mult decât trebuie. Relații neplăcute cu șefii in jurul datei de 22 martie.

GEMENI

Este minunat – Marte vine cu energie, în special pentru studii, dar și pentru călătorii, însă ai mare grijă la conflicte!

RAC

Probleme de intimitate, momente în care pierzi controlul, momente dificile. Sfat: nu încercați să salvați pe nimeni!

LEU

Confruntări, certuri, dispute, lupte, neînțelegeri în zona partenerială – atât la serviciu cât și acasă.

Marte vrea să puneți lucrurile în mișcare. Aveți grijă, există riscuri de a rupe relații și parteneriate!

FECIOARĂ

Se poate produce reinventarea modului în care vă vindecați. Fiți mai detașați, lucrați mai mult pe cont propriu, nu e cel mai bun moment să faceți echipă cu ceilalți.

 

Citește continuarea pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel