Marte în Taur între 5 iulie și 20 august. Previziuni pentru toate zodiile: Vremuri periculoase din punct de vedere financiar

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Towfiqu barbhuiya
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Towfiqu barbhuiya

Marte intră în Taur din 5 iulie și ne avertizează cu privire la vremuri periculoase din punct de vedere financiar. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Câteva dintre sfaturile pe care astrologul Daniela Simulescu ni le oferă cu privire la acest eveniment includ întreaga arie financiară: ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de invidioși.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociează acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin. Mai multe detalii despre Marte în Taur la modul general, click aici!

Previziuni pentru toate zodiile cu Marte în Taur de pe 5 iulie până pe 20 august!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Învață să accepți banii pe care îi ai acum, nu să te gândești la banii pe care îi vei face tu cu altă ocazie. Nu cheltui aiurea, nu face investiții fără să calculezi riscurile și fă-ți o pușculiță, pune separat niște bani.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Vă confruntați cu niște situații din trecut, trebuie să vă rupeți de anumiți oameni din trecut. Mai faceți curățenie în viața voastră. S-ar putea să simțiți că aveți inamici, oameni răutăcioși în jurul vostru.

Rac/ Ascendent în Rac

O să vă placă să intrați în conflicte, căutați certuri cu oamenii apropiați. Banii pe care îi faceți din afacerea voastră ar putea indica anumite probleme. Atenție la cheltuielile pe care le implică anumite poiecte. Nu stați foarte mult în casă, intrați în comunități. Vă veți comporta precum niște copii. Relațiile pot să stagneze dacă nu faceți și voi un pas.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel