Marte în Capricorn. BENEFICIILE pentru fiecare zodie / ascendent până pe 6 martie

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Marte în Capricorn vine ca un şef care ne ajută să ne organizăm viaţa şi să punem lucrurile în mişcare, căutând soluţii pentru toate problemele amânate sau ignorate de până acum. Află cum va ajuta acest tranzit fiecare zodie / ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie.

Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii - nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii - dar nu avem cum să luptăm. 

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte bossy, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Marte în Capricorn pentru fiecare zodie  / ascendent


Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a 10-a. Marte în Capricorn se simte bine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi cu autorităţile din viaţa ta fie şefi, fie părinţi, fie parteneri sau instituţiile cu care lucrezi, cu oameni intransigenţi sau chiar tu să fii mult mai axat pe acţiune, pe decizii fără să îţi pese de ce zic unii şi alţii. S-ar putea să fii considerat poate prea dur, că împingi prea mult lucrurile. Asta pentru că şi tu ştii că te ciocneşti de anumite persoane şi nu mai ai timp să faci compromisuri.

Marte prin casa a 10-a poate veni şi cu decizii la nivel profesional. Poate vrei un loc mai bun, poate vrei să ţi se dea mai multă putere şi poate o ceri, poate ţi se oferă mai multă responsabilitate.

Cu Marte în Capricorn nu mai merge, trebuie să fii şef în viaţa ta.

Atenţie! Marte în casa a 10-a e bun şi în mediul familial. Să fii tu cel care ia decizii în locul celor dragi care trec prin momente grele. Adică nu mai stai să le accepţi una alta. Zici "asta facem şi vedem de aici încolo. Dacă nu aţi fost în stare să luaţi o decizie, o iau eu".

Deci, pe zona profesională, Marte vă face mai bossy, dar puteți folosi această energie oriunde trebuie luate decizii importante în viaţa voastră. Nu mai zicem de furie, de agresivitate, de tensiune. Le ştiţi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel