Marte în Berbec, din 30 aprilie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

De pe 30 aprilie până la 9 iunie, Marte va fi în Berbec. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec, unde va sta până pe 9 iunie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, după ce Marte a fost în Pești, s-a întâlnit cu Saturn și cu Neptun și ne-a blocat, dar ne-a și confuzat foarte mult, Marte intră acum în semnul lui preferat. În teoria astrologică, când Marte tranzitează Berbecul este în semnul lui de domiciliu. 

Patru zodii vor fi afectate

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, la nivel personal, Marte în Berbec îi va influența foarte mult pe cei cu marcaj cardinal. Este vorba despre Berbec, Rac, Capricorn și Balanță. 

„Aceștia vor fi presați de timp, împinși de la spate sau vor fi implicați în anumite situații în care au impresia că nu mai au timp, nu mai au răbdare și trebuie să facă ceva. Fiind patru semne de acțiune, cu siguranță veți face în această perioadă ce n-ați făcut tot anul trecut. Marte în Berbec forțează lucrurile. Vrea noutate, nu mai vrea să stea pe loc.

În astrologie, când vorbim despre Marte, vorbim despre astrologia masculină. În astrograma unui bărbat, Marte arată masculinitatea. De asemenea, în astrograma unei femei, Marte arată tot energia masculină”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Marte ne poate ajuta între 30 aprilie și 9 iunie să ne apucăm de sport, să câștigăm o competiție, să fim mai îndrăzneții, mai curajoși, să ne lăudăm mai mult și să ne vindem mai bine. Totodată, Marte în Berbec are multă furie, agresivitate, foarte multă violență, dar este și foarte laș, susține Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Marte se întâlnește cu Nodul Nord pe 18 mai

Marte va face conjuncția cu Nodul Nord în luna mai. Aici este un punct important în negocierile care se vor duce. De asemenea, cu Marte în Berbec vor exista multe competiții sportive, dar și campanii electorale. Marte în Berbec îi avantajează pe cei foarte vânjoși, îndrăzneți, care se arată siguri pe ei. Totodată, potrivit astrologului, cu Marte în Berbec trebuie să avem mare grijă la violență, mai ales la cea domestică.

„Stați departe de abuzatori, acționați dacă este cazul, încercați să ieșiți din situații care nu vă fac bine. Marte în Berbec este un tranzit nemaipomenit pentru a o lua de la capăt. În momentul în care o iei de la capăt s-ar putea să superi niște oameni din trecutul tău, dar nu te mai uiți înapoi. Cât a fost Marte în Pești te mai uitai, dar cât timp este Marte în Berbec nu te mai uiți. Îți iei valiza, ai plecat, și acela este drumul tău.

Este adevărat, va exista multă furie interioară, pentru că orice rupere aduce negare, furie și supărare, dar toate aceste procese sunt foarte necesare. În această perioadă trebuie să fiți cât mai curajoși”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Pe 3 mai, Marte face un sextil cu Pluto din Vărsător

„Aici ne găsim puterea interioară să mergem mai departe. O găsim în noi, nu la alții. Marte în Berbec nu are nevoie de altcineva, el are nevoie doar de el însuși. Dacă crede în el, atunci câștigă lupte și războaie”, a mai declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel