Mark Wahlberg, „disprețuit” la Hollywood, din cauza religiei: „Nu-mi pot nega credința. Acesta este un păcat și mai mare”

Data publicării:

Mark Wahlberg spune că religia "nu este populară" la Hollywood, dar nu-și poate nega credința: "Este un păcat și mai mare”


Mark Wahlberg și-a susținut de mult timp convingerile catolice și a declarat pentru "Today", într-un interviu recent, că disprețul Hollywood-ului față de religie nu îl va împiedica să împărtășească valoarea credinței. Actorul a spus că a avut nevoie de "disciplină" atunci când a făcut saltul în carieră de la muzică la filme, iar credința a fost una dintre cele mai bune modalități de a o realiza.

"Această disciplină mi-a permis atât de multe alte lucruri", a spus Wahlberg. "Vreau să împărtășesc asta cu oamenii. Așa că, fie că este vorba de post, de a face mai mult sport, de a se detașa de alte lucruri și de a petrece mai mult timp cu Dumnezeu în rugăciune sau în reflecție atentă și aceste lucruri sunt importante."

"Credința este totul, mi-a permis atât de multe lucruri", a continuat Wahlberg. "Dumnezeu nu a venit să-i salveze pe sfinți. El a venit să îi salveze pe păcătoși... Vrem să fim versiuni mai bune ale noastre, iar prin concentrarea credinței mele, mi-a permis să fac asta."

 

Wahlberg a spus că "este un echilibru" atunci când vine vorba de a fi un actor profesionist și, în același timp, de a susține și răspândi credința.

"Nu vreau să o bag pe gât nimănui, dar nu-mi neg credința", a spus Wahlberg. "Acesta este un păcat și mai mare. Știți, nu este popular în industria mea, dar, știți, nu-mi pot nega credința. Este important pentru mine să împărtășesc asta cu oamenii. Am prieteni din toate categoriile sociale și din toate tipurile de credințe și religii, așa că, știți, este important să îi respect și să îi onorez și pe ei."

Credința lui Wahlberg i-a ghidat adesea cariera de actor. Odată, el a împărtășit regretul cu privire la rolul său de debutant din "Boogie Nights" al lui Paul Thomas Anderson, deoarece interpretarea unui star porno nu era în concordanță cu valorile sale religioase. Wahlberg a cheltuit, de asemenea, milioane  din banii săi pentru ca drama religioasă "Father Stu" din 2022 să fie realizată. Drama spune povestea adevărată a lui Stuart Long, un boxer amator care devine preot catolic în timp ce suferă de miozita corpului de incluziune, notează Variety.

"Am strecurat scenariul la câțiva oameni despre care credeam că poate îl vor primi, dar nu au făcut-o", a declarat Wahlberg pentru Insider anul trecut, făcând aluzie la repulsia Hollywood-ului față de materialele bazate pe credință. "Și, evident, este subiectiv. Ai propria ta senzație despre ce este materialul. Unii oameni au crezut că este deprimant pentru că este bolnav la sfârșit. Ei nu au văzut inima și emoția și, în cele din urmă, cât de inspirațional este."

"Să spunem doar că am investit milioane de dolari în film - și apoi am suportat alte costuri pentru că am depășit programul de producție", a adăugat Wahlberg.

Printre viitoarele proiecte ale lui Wahlberg se numără "Arthur the King", cu Simu Liu, și "Our Man from Jersey", cu Halle Berry.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel