Marius Țeicu, îngenuncheat de dorul fiicei sale. Patrica a fost răpusă de o formă agresivă de leucemie: “Nu este zi de la Dumnezeu să nu plângem”

Data publicării:
Sursa foto: Marius Țeicu, captură TV Antena Stars
Descriere foto: Sursa foto: Marius Țeicu, captură TV Antena Stars

Marius Țeicu nu a putut să treacă peste moartea fiicei sale, Patricia. 

Marius Țeicu este în lacrimi la 6 ani de la moartea fiicei sale, Patricia, care s-a stins din viață din cauza unei forme agresive de leucemie. Aceasta avea doar 41 de ani și era unicul copil al compozitorului. Artistul a sperat până în ultima clipă că se va găsi un leac pentru fiica sa, dar n-a fost așa și tânăra s-a stins sub ochii săi, lăsând în urmă doi copii mici.

Marius Țeicu, îngenuncheat de dorul fiicei sale

Marius Țeicu recunoaște că nu a putut să treacă peste moartea fiicei sale. Artistul a mărturisit, cu durere în suflet, că el și soția sa Rodica, își plâng fiica în fiecare zi. Mai mult decât atât, Marius Țeicu recunoaște că, de când fiica sa a decedat, nu a mai putut să compună absolut nimic.

”Nu am reușit total nici acum. Nu este zi de la Dumnezeu să nu plângem, și eu și Rodica, după Patricia. Chiar dacă au trecut ceva ani de atunci. Sunt răni care nu se închid niciodată. În 2015 s-a îmbolnăvit și în 2017 ne-a părăsit. De atunci eu nu am mai putut să compun, nu am stare. Nu pot să îmi explic de ce. Mi se pare că nimic din ce fac nu este bun. Sunt momente, cum  este și interviul asta, când am primit niște întrebări care m-au întors în timp, și este greu să merg mai departe. Dar faptul că avem doi nepoței mă face pe mine și Rodica să fim puternici, alături de ei mereu.”, a povestit Marius Țeicu, pentru fanatik.ro

Artistul a mărturisit că a visat-o de multe ori pe fiica sa, însă, în ultimele luni, Patricia nu i-a mai apărut în vis, lucru care l-a întristat.

„Am visat-o de multe ori. Acum parcă în ultimele luni nu s-a mai întâmplat și mă trezesc mai trist și mai necăjit.”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

Marius Țeicu: „Este foarte greu pentru că nu o mai au pe Patricia”

Marius Țeicu recunoaște că este un bunic bun și are grijă ca nepoțeilor săi să nu le lipsească nimic, deși, recunoaște că îl doare când îi vede că trebuie să crească fără mamă. 

”Eu zic că sunt un bunic bun, așa cred. Eu caut mereu să împac lucrurile, toată viață mea am fost așa. Când se certau oamenii, eu îi împăcăm, pentru că nu-mi place cearta, să vorbesc urât de cineva. Și cu nepoții sunt la fel. Acum este foarte greu pentru că nu o mai au pe Patricia. Dar îl au pe tatăl lor și pe noi. Ca bunic sunt destul de modern, nu am ochelari de cal, caut să fiu cunoscător de computer, în rând cu ei.”, a mai povestit Marius Țeicu.

Cum a câștigat Marius Țeicu primii bani

Artistul a povestit că primii bani i-a făcut după ce profesoara sa l-a pus să mediteze un băiat, la pian. 

„Eram în clasa a 11-a, eram cu mama și nu prea aveam bani de buzunar. Mi-a propus o profesoară, eu având 17 ani, să meditez un băiat la pian, care era în clasa a 2-a. Am făcut lecții cu el și câștigam 25 de lei. Mergeam vis-à-vis de Catedrala din Timișoara, unde era o autoservire. Luăm 4 mici și o bere, nu mai mult, pentru că trebuia să vin acasă cu tramvaiul.”, a povestit artistul, pentru fanatik.ro

Citește și: Mihai Trăistariu se gândește să-și ducă fratele la azil: Mă trezesc cu mesaje de la el: „Plătește-mi nu știu ce factură!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel