Marius Manole sare în apărarea Angelei Ghiorghiu, după ce s-a aflat că soprana a semnat un angajament cu Securitatea: ”Suntem un popor care își trăiește viața în fața televizoarelor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Marius Manole și Angela Ghiorghiu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Marius Manole și Angela Ghiorghiu, instagram/ colaj foto

Marius Manole a transmis un mesaj, după ce s-a aflat că soprana a semnat un angajament cu Securitatea.

Toto mai multă lumea a reacționat, după ce s-a aflat că Angela Ghiorghiu a colaborat cu Securitatea, iar faptele sale au avut mari consecințe. Dacă mulți au judecat-o pentru acest lucru, Marius Manole a sărit în apărarea sopranei.

Marius Manole sare în apărarea Angelei Ghiorghiu, după ce s-a aflat că soprana a semnat un angajament cu Securitatea

Actorul nu s-a putut abține și a reacționat în cazul sopranei Angela Ghiorghiu. Marius Manole este de părere că lumea știe doar să judece și să distrugă cariere contruite prin multă muncă și talent. Totodată, acesta consideră că nu-i etic și moral să arunci cu pietre într-un om care a făcut atâtea lucruri bune pentru țara sa. 

”Draga Angela Gheorghiu, pentru mine ai fost, ești și vei fi una dintre cele mai mari nume pe care România le-a dat vreodată. Stiu că în spațiul public acum circulă tot felul de lucruri despre tine. Titluri care nu au legatura cu realitatea și care încearcă să zădărnicească o cariera construita prin muncă și talent. Angela Gheorghiu, soprana care a ridicat sălile în picioare în întreaga lume, de la Regina Regatului Unit până la fiecare iubitor de operă care venea de la mii de km depărtare. Am fost prezent la Berlin sau la Londra la Royal Opera House, la Tosca. Au fost cinci reprezentații cu casa inchisa. Oameni din toata lumea. Spuneau că au venit sa o vadă pe românca Angela Gheorghiu. Nu știu ce-a făcut România pentru tine dar tu pentru Romania ai făcut foarte multe. Câți dintre noi ne putem lăuda cu asta. Probabil foarte puțini.  Si atunci cand cineva reușește avem grijă să-l înjuram cum putem noi mai bine.”, a scris Marius Manole pe rețelele de socializare.

Mariu Manole: „Oameni care și-au terminat viețile lor și sunt în căutare de alte vieți”

Marius Manole a ținut să o dea exemplu și pe Simona Halep. Actorul consideră că suntem un popor care „ își trăiește viața în fața televizoarelor” și știm doar să judecăm. 

”Numai Simona stie prin ce trece de cate ori pierde un meci. Zici că am fi contribuit cu toții, am stat lângă ea pe teren, la antrenamente, ne-am rupt picioarele acolo. E în firea noastră. Nu te necaji. Caută să înțelegi. Suntem un popor care își trăiește viața în fața televizoarelor. Iar programele noastre tv nu sunt cele mai reușite. M-am uitat de curiozitate la profilul comentatorilor care iși dau cu părerea. Vorbele pe care le rostesc eu în ultimul spectacol a lui Afrim de la National se potrivesc mai bine ca oricand: “Oameni care și-au terminat viețile lor și sunt în căutare de alte vieți. Adevarul e că oamenii nu se pot abține.”Să ai sarbatori cu bine și liniște! Am vrut să tac, să nu-i bag în seama, să nu-i facem mai cunoscuți decât merită. M-am gandit apoi că și tăcerea o pot folosi ca pe o arma. Sunt destul de ticăloși ca să facă asta.”, a mai spus actorul, extrem de dezamăgit, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Andreea Berecleanu, reacție dură după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție: „Să-i fie retrasă distincția regală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel