Marius Manole: „Eu mă consider și actor prost de film și am crezut despre mine asta”. Ce sacrificii a făcut pentru rolul din Groapa

Data publicării:
Marius Manole, foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, foto Instagram

Marius Manole a vorbit despre rolul din serialul Groapa. Actorul a făcut sacrificii uriașe pentru a-l interpreta pe Alică. 

Marius Manole a fost prezent în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre rolul pe care îl interpretează în serialul Groapa.


"O să fiu foarte sincer, că nu am de ce să mă ascund. Mie îmi e foarte frică de serialele românești, de cum sunt, cum ies, cum se duc înspre public și ne-am întâlnit noi toți actorii și am zis o să mă uit zece minute, apoi mă plictisesc și m-am uitat până la final. (...) E filmat impecabil, e filmat extrem de bine, iar actorii sunt impecabili. Drept pentru care mi-am făcut abonament la VOYO și am văzut episodul 2, eram curios. (...) Eu am un rol straniu, îmi lipsesc toate, am multe haine pe mine, în căldurile alea, am crezut că o să mor. (...) Eu mă consider și actor prost de film și am crezut despre mine asta. Am avut noroc cu Anghel Damian care a zis că te băgăm în Vlad și dacă nu ești bun, te scoatem. M-au ținut până la final. (...) Am slăbit pentru rolul ăsta, aveam 70 de kilograme și acum am 62. " , a declarat Marius Manole în emisiunea de la PRO TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marius Manole (@mariusmanoleoficial)

 

„E un personaj foarte atipic, foarte diferit de mine, joc un băiețel mai cu probleme”

În urmă cu câteva săptămâni, echipa Spectacola a fost prezentă la lansarea noii grile de toamnă Pro TV. Actorul Marius Manole ne-a dezvăluit care sunt planurile sale pentru următoarea perioadă, atât în teatru, cât și în TV.

Marius Manole a avut o vară plină și urmează o toamnă și mai plină. Actorul nu a avut deloc vacanță, fiind implicat în 20 de piese de teatru, dar și în filmările noului serial Groapa, de la PRO TV. 

Actorul ne-a povestit și despre rolul pe care îl va juca în serialul Groapa, care începe în această toamnă, la PRO TV.

„E un personaj foarte atipic, foarte diferit de mine, joc un băiețel mai cu probleme. Un personaj fără vârstă, dar care e foarte ciudat și care o importanță foarte mare, neavând foarte multe replici”, a dezvăluit acesta pentru Spectacola. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marius Manole (@mariusmanoleoficial)


L-am întrebat cum se descurcă cu toate proiectele în care este implicat și de unde își ia energia. 


„Mănânc mult. Am energie, mereu am avut energie.  Problema la mine nu e energia, ci că a trebuit să învăț să spun NU. Din păcate, la mine asta nu e o știință. Încă n-am învățat, dar o să învăț eu, când nu o să mai pot. Îmi place mult ce fac și nu am nicio problemă. De când am scăpat de dorința asta de a mă plăcea toată lumea și de a fi foarte bun în tot, și accept doar să fiu bine și să mă distrez, nu mai am niciun fel de presiune și atunci lucrurile devin foarte ușoare. 

Nici nu fac multe lucruri ca să spui că deranjez prea tare pe cineva, dar nu știi niciodată, în zilele noastre. Poți să nu faci nimic și oricum îți iei hate. Dar eu am umor la asta și nu mă supăr niciodată. Chiar le răspund tuturor, și cui mă face urât, cui mă face strâmb, cui mă face mic, netalentat, oricui  răspund, așa că nu am o problemă cu asta”, ne-a mai spus actorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel