Marius Manole, despre cum l-a afectat pandemia de Covid-19: „Am fost într-o depresie mai grea”

Data publicării:
Marius Manole, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, sursa foto Instagram

Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, dar puțini cunosc greutățile prin care acesta a fost nevoit să treacă în ultima perioadă.

Marius Manole, în vârstă de 42 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Chiar dacă a fost mereu discret cu viața lui privată, actorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din ultima vreme. 


Pandemia de Covid-19 i-a afectat prodund pe actorii din întreaga lume. Lipsa veniturilor, dar și dorul de scenă le-a marcat profund existența. Chiar dacă majoritatea au reușit să treacă cu bine și să privească această perioadă ca pe o oază de relaxare, Marius Manole spune că pentru el nu a fost atât de ușor. Ce spune actorul despre cea mai grea perioadă din viața lui? 


„Ultimele două luni. Pentru că am fost într-o depresie mai grea. M-am lăsat un pic descoperit, cum eu nu mă las de obicei, a venit viaţa peste mine, mi-a dat două palme, a trebuit să stau pe un scaun mai multe ore o lună de zile ca să înţeleg ce mi se întâmplă, am înţeles ce mi se întâmplă cu greu. Eu când am făcut prima emisiune cu Întrebarea mesei rotunde plânsesem înainte. Cred că am plâns mai bine de o oră. Nici nu ştiu cum am reuşit să fac acea primă emisiune.

Dar acum îmi revin, slavă Domnului. Se întâmplă să ai şi căderi şi cred că ideea e să vorbim despre ele, pentru ca alţi oameni să nu se sperie când li se întâmplă lucrul ăsta. Nu e nicio dramă. De fapt, este o dramă, dar se poate trece peste asta, trebuie doar să conştientizezi că eşti un om şi ai dreptul să lupţi pentru fericirea ta şi dacă nu o găseşti într-o parte să pleci, să rupi, să tai, să o iei de la capăt de fiecare dată”, a declarat Marius Manole pentru OK!. 


Marius Manole a vorbit și despre oamenii și lucrurile pe care le-a pierdut în pandemie: 


„Am pierdut un om drag în pandemie, am făcut nişte alegeri proaste în pandemie, m-am pierdut pe mine în pandemie, încerc să mă regăsesc, abia acum încep să mă regăsesc, am pierdut încrederea în mine în pandemie, am pierdut o pisică în pandemie. Am pierdut”, a adăugat actorul. 

 

Citește și: Marius Manole, motivul pentru care nu s-a căsătorit încă: „În zilele noastre, cred că e greu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel