Marius Florea Vizante, în doliu. Tatăl actorului s-a stins din viață

Data publicării:
Sursa foto: Marius Vizante, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marius Vizante, instagram

Marius Florea Vizante este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

Marius Florea Vizante trece prin momente dureroase, după ce tatl său s-a stins din viață. Potrivit fanatik.ro,părintele celebrului actor s-a stins din viață în cursul zilei de marți. Bărbatul și-a  petrecut ultimele zile din viață la terapie intensivă, iar Marius Florea Vizante a fost alături de el până în ultimul moment. În urmă cu doar patru ani, actorul și-a pierdut și mama. 

”Acum, după alți patru ani jumate, în liniște, la terapie intensivă, bunul meu tată se stinge încet-încet. Biiip, pauză, biiip! Nimeni nu știe exact când va veni clipa. Ce e sigur, e că timpul, pentru el, a început să se dilate. De data asta am simțit că, până nu se duce cu totul, ar trebui să fiu alături de el”, a dezvăluit actorul, într-un articol publicat pe blog-ul personal.

Marius Florea Vizante a lipsit la înmormântarea mamei sale

Marius Florea Vizante a recunoscut că regretă enorm de mult faptul că nu a putut să participe la înmormântarea mamei sale. Mai mult decât atât, actorul spunea că nu se va repeta același lucru și cu tatăl său și că o să stea lângă el până în ultima clipă. 

”Aș mai avea o vorbă cu meșterul Albulescu:

– Domn’ profesor, o să mă doară tot restul vieții că am lipsit de la înmormântarea mamei. Te rog să nu te superi, dar când tata se va așeza lângă ea, eu voi fi acolo! După aceea, spectacolul poate să-și continue, firesc, nesfârșitul șir de oximoroni”, a mai completat actorul.

Ce sacrificii au făcut părinții pentru Marius Florea Vizante

Celebrul actor a recunoscut că a avut o relație specială cu părinții săi. Pentru că și-a dorit enorm să devină actor, tatăl său a decis să îl sprijine din toate punctele de vedere. Deși părinții lui Marius Florea Vizante aveau niște bani strânși pentru a-și cumpăra un televizor și o mașină de spălat, educația fiului lor a fost mai presus, astfel că au renunțat la totul pentru el. Actorul a fost impresionat de gestul făcut de părinții lor și le-a promis că nu le va mai cere bani niciodată. 

”Tata a venit într-o zi cu un diplomat plin cu bani și mi-a zis: „ăsta este CAR-ul cu care voiam să ne luăm și noi un covor nou, o mașină de spălat automată și televizor color.

Nu le mai luăm, du-te la facultatea asta, stai un an și lămurește-te dacă ăsta este drumul”, a povestit actorul într-un interviu acordat pentru life.ro.

Citește și: Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian. De la ce a pornit totulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel