Marius Elisei vrea să o recucerească pe Oana Roman. Ce gesturi romantice face bărbatul pentru vedetă: "Pare că lucrurile s-au mai schimbat"

Data publicării:
Marius Elisei, sursa facebook
Descriere foto: Marius Elisei, sursa facebook

Oana Roman a recunoscut că Marius Elisei face tot posibilul ca să o recucerească. Vedeta a dezvăluit ce gesturi romantice face pentru ea.

Recent Oana Romn și Marius Elisei au plecat împreună cu fiica lor într-o vacanță în Poiana Brașov. Invitată în platoul X-tra Night Show, vedeta a vorbit despre momentele petrecute împreună în vacanță, dar și cât de mult s-a schimbat Marius Elisei în ultima perioadă.

Potrivit acesteia, fostul soț a răsfățat-o din plin. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost pe banii bărbatului.

A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (...) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

De asemenea, Oana Roman a recunoscut faptul că în ultima perioadă a petrecut mai mult timp alături de fostul soț, lucru de care s-a bucurat și fiica lor, Isabela.

„Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (...) Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (...) Nu știu ce să zic.... Deocamdată, vedem .... El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurle s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.

Marius Elisei, gesturi romantice pentru Oana Roman!

Oana Roman a declarat că în utlima perioadă, Marius Elisei a devenit foarte romantic, ba chiar îi cumpără flori vedetei.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a menționat Oana.

Citește și: De ce mai poartă Oana Roman numele fostului soț pe rețelele de socializare. Vedeta le-a răspuns curioșilor

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel