Marius Elisei, declarații de iubire pentru Oana Roman. Speră la o împăcare: „În fața Domnului încă suntem căsătoriți”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Marius Elisei își dorește să se împace cu Oana Roman. Declarații de dragoste la aproape patru luni de la divorț. 

Marius Elisei a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că își dorește să se împace cu Oana Roman. Bărbatul susține că încă este căsătorit cu vedeta în fața Domnului. În ultima perioadă cei doi au petrecut mai mult timp împreună de dragul fiicei lor și iată că s-a reaprins flacăra iubirii. 


„Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (...) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.


Oana Roman declara în urmă cu câteva zile că Marius Elisei este mult mai atent cu ea, îi aduce flori și o duce în vacanțe. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost plătită de fostul soț al vedetei. Chiar dacă au plecat în vacanțe alături de fiica lor, iată că acum Marius își dorește să se împace cu vedeta. 


„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a menționat Oana.


Chiar dacă Oana a suferit enorm după divorțul de Marius Elisei aceasta a reușit de dragul fiicei ei să meargă mai departe și să treacă peste acea durere. Chiar dacă acum este mult mai fericită și împăcată, aceasta spunea, în urmă cu ceva timp, că i-a fost foarte greu să treacă de la o viață de cuplu, la una în care trebuie să rezolve totul singură. 


”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus Oana Roman la Antena Stars. 

 

Citește și: Oana Roman își internează din nou mama. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel