Oana Roman își internează din nou mama. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Data actualizării: | Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman își internează din nou mama la centrul de recuperare, acolo unde va primi o serie de tratamente pentru problemele de sănătate.

 „Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a spus Oana Roman la InstaStory.

 


Fosta soție a lui Petre Roman, în vârstă de 81 de ani,  a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns pe masa de operație. Ulterior, Oana Roman și-a internat mama într-un centru de recuperare, acolo unde femeia a fost supusă unor tratamente care i-au stabilizat starea de sănătate.


„Înainte ca mama sa facă recuperare nu era f bine si nu arăta ok. Sunt mandra ca după 1 luna de tratament mama arata asa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s a părut atat de eleganta și distinsa și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare placere sa ne facă Isa o poza. E o poza făcută în zi Sfânta și sunt tare liniștita în suflet ca mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris fiica Mioarei Roman pe rețelele de socializare, după ce și-a externat mama. 

 

Oana Roman și sora ei au fost puse la zid atunci când au anunțat că și-au internat mama într-un azil. Catinca Roman, invitată în emisiunea Exclusiv VIP, a dezvăluit că mama ei are un început de Parkinson și are nevoie de îngrijiri speciale. 

 

Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel