Marius Elisei a ajuns la spital de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul soț al Oanei Roman

Sursă foto: Instagram/ Marius Elisei
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Marius Elisei

Marius Elisei a atras atenția publicului asupra problemei de sănătate cu care se confruntă.

Marius Elisei se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fostul soț al Oanei Roman a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce pare că și-a fracturat mâna stângă. Chiar el a fost cel care a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a fost tot mai activ pe platformele de socializare, unde pare că vrea să calce pe urmele influencerilor și tiktokerilor de succes. Fostul soț al Oanei Roman este "pe val" și ține cont de trendurile de pe social media.

Așadar, se pare că azi dimineață, Marius Elisei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-ar fi fracturat mâna stângă.

Povestea de dragoste dintre Marius Elisei și Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni, însă în urmă cu ceva vreme, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor nu a fost tocmai una liniștită, căci ambii și-au aruncat vorbe grele. Cu toate acestea, în cele din urmă, s-ar părea că au reușit să aibă o relație decentă pentru binele copilului lor.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, că își dorește foarte mult ca atât ea, cât și tatăl copilului ei, să uite lucrurile urâte care s-au întâmplat în relația lor și să aibă o comunicare bună pentru viitor.

"Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge ... în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține.", a spus Oana Roman.

Alături de Oana în situații dificile

Oana Roman este întotdeauna alături de mama sa, iar în ultima perioadă s-a focusat doar pe starea de sănătate a acesteia. În urmă cu două zile, Mioara Roman a avut încă un episod în care s-a simtit extrem de rău, iar fiica sa i-a sărit imediat în ajutor. Din fericire, acum femeia se simte mai bine și este sociabilă. Oana Roman recunoaște că Marius Elisei i-a fost alături în aceste momente dificile. 

„Vă mulțumesc dragilor pentru sutele de mesaje. Am plecat de la mama, am stat cu ea aproape 2 ore. Am găsit-o mult, mult mai bine decât mă așteptam. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, super cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim. Exact așa mi-a zis ea, să ne veselim. Am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea. I-am zis că e foarte cald afară și ea mi-a zis râzând: 'Mai bine că sunt aici decât să merg prin căldură, pe afară', glumind bineînțeles. Foarte, foarte bine am găsit-o. Sunt bine acum!”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Vedeta recunoaște că, în afară de Marius Elisei, nimeni nu i-a fost alături în momentele grele. 

'Niciodată n-am lipsit de lângă mama. Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius. Țin mintea noaptea aia cât de grea a fost când am decis să o luăm pe mama în casă cu noi și nu știam unde vom depozita tot ce nu încăpea în apartamentul nostru.', a mai scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 aug 2023, 15:23 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience