Marisa Paloma, de urgență cu fiica ei la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța de două luni: "E posibil să aibă alte probleme, agravate"

Data publicării:
Marisa Paloma, sursa instagram
Descriere foto: Marisa Paloma, sursa instagram

Marisa Paloma trece prin momente delicate, după ce s-a infectat cu COVID-19. Și fetița vedetei, în vârstă de două luni,  s-a îmbolnăvit și a ajuns de urgență la spital.

Marisa Paloma le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. De asemenea, fosta câştigătoare "Bravo, ai stil!" a precizat că și fiica ei, în vârstă de două luni, este infectată cu virusul care a împânzit o lumea întreagă și a ajuns de urgență cu ea la spital, după ce a acuzat stări de rău. Medicul pediatru care a consultat-o pe micuță a precizat că este posibil ca bebelușul ar putea avea alte probleme de sănătate, care sunt agravate de Covid. 

 

"Aseară cea mai mică nu a avut o seară foarte bună. În total a dormit vreo 4 ore, s-a simţit destul de rău,a durut-o şi burta sau gâtul. A plâns rău, am vorbit cu pediatra, ne-a zis că e posibil să aibă alte probleme, agravate de covid. Am chemat salvarea să mergem la Grigore Alexandrescu, am vrut să evit spitalele publice, dar asta mi-a recomandat pediatra. Trebuie să facem investigaţii, să vedem dacă le putem trata acasă, dacă nu mă voi interna cu ea. A fost o perioadă ciudată pentru noi. A fost o perioadă tare grea. Ne-a epuizat", a spus Marisa Paloma, pe InstaStory. 

 

Atât ea, cât și partenerul ei, Liviu Stanciu sunt infectați cu COVID-19.  Vedeta a povestit că se confruntă cu stări febrile, dureri de gât și de cap. 

 

"Simptomele Covidului m-au luat prin surprindere astăzi și nu m-am simțit deloc bine, o să vă zic în câteva rânduri despre ce este vorba", a mai spus Marisa Paloma. 

 

Citește și: Viorel Lis a pierdut definitiv dreptul la pensia de revoluționar. Care a fost reacția fostului edil al Capitalei: „ O porcărie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel