Mario Fresh, probleme de sănătate. Artistul acuză dureri mari la nivelul piciorului: "Abia pot să-l mișc"

Data publicării:
Mario Fresh, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mario Fresh, sursa foto Instagram

Mario Fresh se confruntă cu noi probleme de sănătate. Artistul a apelat la medici din cauza durerilor insuportabile.

Problemele de sănătate se țin în lanț de Mario Fresh. Artistul a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a acuzat mari dureri la piciorul stâng. Acesta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că nu poate să-l miște și nici măcar să-l pună pe pământ.

Potrivit acestuia, ieri a jucat fotbal și s-a simțit perfect după meci, însă astăzi lucrurile au stat cu totul diferit, deoarece s-a trezit cu o durere uriașă la nivelul piciorului, mai exact de la gleznă în jos. Mario Fresh le-a cerut ajutorul fanilor, sperând să găsească ajutor, însă în cele din urmă a apelat la medici.

„Întâmplări amuzante cu Mario Fresh, episodul 1. Am fost aseară la fotbal și am jucat. Am plecat de acolo super ok, nu aveam absolut nimic și astăzi dimineață m-am trezit și nu pot să pun piciorul stâng în pământ. Mă doare toată talpa, de la gleznă în jos. Abia pot să-l mișc. Nu știu ce am făcut. Ceva ajutor? Cineva?”, a spus Mario Fresh, recent, pe contul lui de Instagram.

 

Mario Fresh a avut probleme și cu spatele

 

În urmă cu ceva timp, artistul le-a mărturisit fanilor că s-a confruntat multă vreme cu problemele la nivelul spatelui, ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor. 

„Sunt foarte fericit. După aproape cinci ani de stat cu niște dureri imense și niște arsuri pe partea asta lângă cervicală și trapez, astăzi e prima oară când e foarte relaxat băiatul ăsta, e super moale și nu mă mai doare. M-a durut atunci, pe momentm dar acum mă simt foarte bine”, transmitea Mario Fresh pe rețelele de socializare.

 

Citește și: 4 moduri în care corpul tău îți spune că nu mănânci destule fibre



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel