Mario Fresh își sărbătorește mama. Cum petrece familia lui Mario

Data actualizării: | Data publicării:

Mario Fresh, declarație de dragoste pentru mama lui

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, cu un public impresionant și o serie de colaborări de succes. Adolescentul a devenit celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario)

Chiar dacă în București era  sub protecția lui Alex Velea  și a  Antoniei,  familia biologică a artistului se află în Iași, tânărul având o relație foarte bună cu părinții săi, Claudia și Mihai, care dețin o pizzerie. Relația lor este una foarte frumoasă și foarte cool. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario)

Cu ocazia zilei de naștere a mamei lui Mario, iubitul Alexiei Eram i-a făcut o urare deosebit de frumoasă. Acesta i-a transmis că o iubește și că este una dintre cele mai cool mame din lume. 

”Oameni buni este ziua mămicii mele, vreau să îi urăm cu toții ”La mulți ani”, a transmis Mario Fresh pe contul lui de instagram. 

Mai mult, acesta a filmat momentul când i-a dat un buchet frumos de trandafiri, reacția mamei a fost una magnifică, deoarce aceasta avea lacrimi în ochi. 

”La mulți ani, mama mea frumoasă! Te iubesc! Să ai o zi frumoasă așa ca tine”, a transmis Marioa pe contul lui de instagram în timp ce îi înmâna buchetul de trandafir mamei. Mama lui i-a mulțumit cu zâmbetul de buze și cu lacrimi de fericire în ochi. 

Mario Fresh a postat câteva poze cu toată familia. Acesta sărătorește ziua mamei lui alături de tatăl, sora și Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

Reamintim că Mario Fresh s-a confruntat, acum câteva săptămâni,  cu câteva probleme de sănătate, care l-au făcut să ajungă pe mâna medicului. Citește mai mult

Mario Fresh a început relația cu Alexia Eram în vara lui 2016. De atunci și până acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel