Mario Fresh, pe mâna medicului: "A început să mă doară puternic"

Mario Fresh a ajuns pe mâna medicilor. Artistul a fost cel care a anunțat că a suferit  o intervenție chirurgicală.

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns pe mâinile medicior. Nu a fost vorba de ceva grav, ci de extracția măselelor de minte. Înainte de a trece pragul medicului acesta a explicat pe InstaStory că îi este foarte frică și speră să scape cât mai repede: ”Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi este frică tare rău, frică puternică, zici că merg la tăiere. Mai am puțin și leșin la volan. Sunt foarte fricos când vine vorba de dentist”, a spus Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Mario Fresh, pe mâna medicului!

După mai multe ore petrecute pe scaunul medicului stomatolog, deși avea fața amorțită, Mario Fresh a ținut să le povestească fanilor prin ce a trecut, dar și cum se simte după intervenția chirurgicală.

”Cam așa îmi simt eu capul după intervenția chirurgicală de astăzi. A trecut anestezia, a început să mă doară puternic, cred că nu voi dormi deloc din cauza durerii. ”, a spus Mario Fresh pe pagina lui de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 dec 2020, 07:32 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience