Alexia Eram, gelozie extremă. Ce-i face lui Mario Fresh când este la duș: „Tot timpul mă întrebi care-i parola”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram este geloasă pe fetele care roiesc în jurul iubitul ei. Ce spune Mario Fresh despre fiica Andreei Esca?

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt într-o relație de cinci ani, iar lucrurile dintre cei doi sunt foarte seriose. Artistul a mărturisit că are de gând să își ceară iubita de soție, chiar dacă sunt încă foarte tineri. 


Ce îl deranjează pe Mario Fresh la iubita lui, este gelozia. Cei doi au recunoscut că aceasta îi verifică telefonul atunci când face duș și se enervează mai ales când vede câte fete roiesc în jurul cântărețului. 


„Ea mă minte că nu știe parola de la telefonul meu. Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spun: e aceeași de trei ani… Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, a spus Mario Fresh, invitat într-o emisiune TV. 


Celebrul artist a mărturisit că părinții lui s-au căsătorit de tineri, iar el a trăit într-o familie unde iubirea a fost pusă mereu pe primul loc. Mario spune că are multă dragoste de oferit și nu îi este teamă să ajungă în fața altarului de la o vârstă fragedă. 


„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a povestit Mario Fresh.

De-a lungul timpului cei doi au avut mai mult momente de cotitură în relația lor. Au fost pe punctul de a se despărți, dar iubirea dintre ei a învins de fiecare dată. Mario Fresh primește adesea întrebări picante despre relația cu fiica Andreei Esca, dar de fiecare dată preferă să evite răspunsul, făcându-i frumoasei sale iubite o dedicație de dragoste. 

 

Citește și: Andreea Esca, vacanță de lux în Dubai. Prezentatoarea TV și-a plimbat fiica în balon: „Am plecat de la 5 grade și am ajuns la 35”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel