Andreea Esca, vacanță de lux în Dubai. Prezentatoarea TV și-a plimbat fiica în balon: „Am plecat de la 5 grade și am ajuns la 35”

Data publicării:

Andreea Esca a mers într-o vacanță de lux în Dubai. Prezentatoarea TV a decis să facă o escapadă a fetelor, așa că a mers îmreună cu fiica ei, Alexia. 

Andreea Esa și fiica ei s-au distrat de minune în Dubai. Cele două s-au plimbat cu balonul, au mers cu yachtul și au vizitat cele mai exclusiviste atracții ale luxosului Dubai.


„Am primit cadou o scurtă vacanță în Dubai care a inclus experiențe inedite. Ne-am dorit să petrecem o vacanță doar noi două, special pentru luna femeii, să avem câteva zile de relaxare după o perioadă încărcată și înaintea examenelor pe care Alexia trebuie să le dea în lunile următoare pentru absolvirea facultății. Nu am mai fost în Dubai cu Alexia de mult timp, de când era mică, așa că a fost ocazia bună să descopere orașul altfel acum. După patru ore și jumătate de zbo, am schimbat și peisajul și clima. Am plecat de la 5 grade și am ajuns la 35”, a spus Andreea Esca pentru ProTv.


„Când suntem împreună în vacanță, ne place să stăm de povești, pe marginea piscinei, să recuperăm despre ce s-a mai întâmplat în viețile noastre pentru că nu am mai avut ocazia să facem acest lucru de când am plecat la facultate. Eu în Dubai am fost când eram mult mai mică. Acum a fost pentru prima dată când îl văd astfel și realizez cât de multe lucruri poți face acolo. Îmi place foarte mult. Dacă aș putea, vara aș sta în Europa și, în rest, m-aș muta aici”, a afirmat și Alexia Eram. 


Au zburat cu balonul deasupra deșertului


Cele două au admirat deșertul de la o înălțime de 1.000 de metri.

„Ziua noastră a început la 3 și jumătate, dar a meritat efortul. Ne-a fost puțin teamă la început, dar zborul a fost extrem de lin și aterizarea perfectă. Nu a fost nimic brusc. Este fascinant să zbori și să vezi deșertul de la înălțime”, a afirmat Andreea Esca.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel