Marinela Chelaru, primele declarații după ce a fost externată din spital. Actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale: "Le era teamă”

Data publicării:
Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube

Marinela Chelaru a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a suferit patru accidente vasculare cerebrale, chiar înainte de Paște. 

Marinela Chelaru a trecut prin momente grele, în preajma Sărbătorilor Pascale. În urmă cu o lună, actrița a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit patru accidente vasculare cerebrale. Chiar în Vinerea Mare, vedeta a fost externată din spital, iar acum a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. 

Marinela Chelaru, primele declarații după ce a fost externată din spital

Marea actriță a povestit că a fost nevoită să cheme salvarea, după ce i s-a făcut rău. Medicii au internat-o de urgență, iar a doua zi, aceasta a suferit patru accidente vasculare cerebrale. Marinela Chelaru a recunoscut că medicilor le-a fost frică ca acele cheaguri pe care le are la inimă, să nu se ducă la creier. Din fericire, vedeta a trecut și peste această cumpănă, iar medicii au externat-o chiar în Vinerea Mare. 

''Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme.'', a declarat Marinela Chelaru în exclusivitate la Antena Stars.

Cine a fost alături de Marinela Chelaru în aceste momente grele

Marinela Chelaru a rămas profund uimită de prietenii săi, care nu au uitat-o și au vizitat-o la spital. Totodată, aceasta a recunoscut că nu i-a lipsit nimic de Paști, deoarece vecina și prietenii săi au avut grijă să-i aducă toate cele necesare pentru această sărbătoare. 

''Prietenii mei care nu sunt puțini și au fost la mine la spital și m-au impresionat foarte tare. Și acum când am venit de la spital n-am avut timp să pregătesc cozonaci și mi-au adus de toate, inclusiv vecina mea. Nu mi-a lipsit nimic de Paște. Și niște colegi de facultate, prieteni buni, am avut oameni care mă iubesc și sunt lângă mine.'', a mai declarat Marinela Chelaru la Antena Stars.

Marinela Chelaru trăiește de pe o zi pe alta cu o pensie de 1.400 de lei

Marea actriță recunoaște că se descurcă foarte greu cu banii și este dezamăgită de faptul că primește doar 1.4000 de lei bani de la stat, după 40 ani de muncă. 

''Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, că să știu de toate lucrurile astea.

Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc. Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant?

Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșesc că nu am ce să fac.'', a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Marilena Chelaru. Afecțiunea s-a declanșat după moartea părinților ei: „Mă chinuie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel