Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Marilena Chelaru. Afecțiunea s-a declanșat după moartea părinților ei: „Mă chinuie”

Data publicării:
Marinela Chelaru, sursa facebook
Descriere foto: Marinela Chelaru, sursa facebook

Actrița Marilena Chelaru suferă de o problemă gravă de sănătate. Boala i-a schimbat complet stilul de viață. 

Actrița de comedie Marilena Chelaru, cunoscută datorită serialului Grupul Vouă, difuzat în trecut de Național TV, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Aceasta spune că totul s-a declanșat după moartea părinților ei. 


Marilena Chelaru a fost diagnosticată cu diabet zaharat de tip 2, afecțiune care i-a schimbat complet stilul de viață. Actrița a suferit atât de mult după dispariția părinților ei, încât a dezvoltat această boală. 


„A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație.


Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce”, a declarat Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.


Marilena Chelaru s-a luptat cu anxietatea: „Nu puteam să respir, eram în crize”


La îneputul pandemiei de COVID-19, Marilena Chelaru s-a luptat cu anxietatea. Aceasta a chemat în repetate rânduri ambulanța. 


„Eu nu am ieșit nici până la ușa apartamentului. Eu vorbesc cu doctorița mea tot timpul. Și la trei noaptea eu o sun când chem Salvarea. M-am certat cu ea, dar m-a lăsat că știe că sunt nebună.


Am chemat Salvarea de multe ori. A venit, m-a luat, nu puteam să respir, eram în crize. M-am trezit la 3 noaptea că aveam tensiune 20. Am vrut s-o calc în picioare pe doctoriță”, a mărturisit Marilena în anul 2020, invitată la Kanal D.

 

Ce pensie are actrița Marinela Chelaru: „Am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”


“Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, a povestit Marinela Chelaru, potrivit cancan.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel