Marina Almășan, infectată din nou cu COVID-19: „Am chemat și ambulanța”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Marina Almășan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. 

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a fost nevoită astfel să-și anuleze atât planurile de vacanță, cât și pe cele de pe plan profesional. Chiar dacă forma bolii este mai ușoară de data aceasta, decât prima oară, vedeta tot prezintă câteva simptome neplăcute, precum dureri de cap și stări de moleșeală. Din această cauză, Marina Almășan spune chiar că a chemat și ambulanța, pentru a-i acorda îngrijirile necesare. Prezentatoare TV nu înțelege de ce a fost din nou infectată cu acest virus contagios, întrucât aceasta este vaccinată.

„Am făcut COVID, nu știu de unde l-am luat. De vreo trei zile stau acasă. Am fost la un eveniment in memoriam Lucian Avramescu, o lansare post-mortem, a fost lume multă și probabil de acolo.

E mai ușor decât prima oară, dar e COVID. N-am avut o stare prea bună, am chemat și ambulanța. Sunt și vaccinată. M-a durut capul foarte tare vreo două zile, plus o stare de moleșeală, pe care am pus-o pe seama căldurii.

Apoi mi-am făcut singură un test rapid și a ieșit pozitiv.  A luat și regizoarea emisiunii mele, care și a ea fost la eveniment', a mărturisit Marina Almășan potrivit viva.

Vedeta și-a anulat vacanță cu o zi înainte de plecare

Destinația de vacanță pe care Marina Almășan trebuia să o bifeze anul acesta era Egiptul. Vedeta avea o colaborare cu o agenție de turism în această țară dar, din păcate, a fost nevoită să anuleze tot. În schimb, în locul acesteia a plecat nepotul său.

„Am fost diagnosticată cu o zi înainte de a pleca în Egipt. Aveam o colaborare cu o agenție, care m-a invitat să merg pentru o săptămână să fac corespondențe de acolo. Am renunțat și s-a dus în locul meu nepotul, fiul fratelui meu, care e adolescent și face el corespondențe de acolo.”, a mai spus vedeta TVR, potrivit sursei citate.

Marina Almășan a fost infectată cu COVID și anul trecut

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observând , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca întâmplarea' mea să-i destabilizeze' emoțional pe cei ce am văzut că-și trag din mine' energiile pentru a merge mai departe. (…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an.

Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători' de mâini și păstrători' de distanțare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrănește corect, doarme bine, face sport și are o atitudine pozitivă.

Și totuși…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri și declarații de iubire, mie mi-a pătruns în viață …Covid-ul.

Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoțită de o febră moderată și o discretă tuse de genul celor pe care le dobândești, de regulă, atunci când ieși dezbrăcat, în frig. Ieșisem și eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gândirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat : bronșită.„, a scris Marina Almășan pe site-ul său.

Citește și: What’s Up a sărit să-l bată pe Pitbull Atodiresei: ”Văd că mă tot agresezi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel