Marina Almășan, aventură cu un „polițist mătăhălos”. Cum a intrat în atenția legii din Tunisia: „Bărbat bine, ce să zic”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Marina Almășan
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Marina Almășan

Marina Almășan a avut o experiență de neuitat în Tunisia. Relatările vedetei au uimit fanii.

Marina Almășan s-a aflat în Tunisia pentru a strânge informații care să-i folosească pentru cartea la care lucrează de ceva timp. Cu toate acestea, vedeta a fost numai la un pas să fie reținută de poliția locului după ce nu a respectat condițiile autorităților în privința fotografiilor. Partenerii săi în tot acest demers au fost o agenție de turism și Ambasada României în Tunis. Sejurul a fost marcat de această peripeție care a marcat-o pe vedetă.

A fost avertizată în privința obiectivului

Marina a mers în Tunisia pentru a cerceta fenomenul politic care produce atâtea mișcări de trupe și mobilizează forțele de ordine pentru a fi vigilente. Cu toate că ghidul care o însoțea a avertizat-o în privința obiectivului pe care voia să-l viziteze, Marina nu s-a putut abține din a își încerca șansa de a surprinde un cadru.

„În elanul meu de a surprinde cele mai inedite lucruri din Tunisia, mi-am propus să ating și subiectul contextului politic agitat pe care-l traversează țara și care face ca trupele de poliție și chiar și cele militare să fie extrem de prezente în jur, în special în zona obiectivelor strategice. Ghidul mă avertizase să evit să fotografiez astfel de obiective. Însă nărăvașul reporter din mine și-a forțat limitele. Și a fotografiat pe șest un mic punct al Poliției din Sadi Bou Said, plasat chiar pe coasta Mediteranei, în port. Cameramanul Marian filma liniștit marea de yahturi acostate la țărm. Apoi iar click! Și poza-i gata!”, a povestit Marina Almășan, pentru CANCAN.RO.

A fost surprinsă de o santinelă

Cu toate că a crezut în abilitățile sale de reporter, o santinelă a surprins-o chiar în momentul în care a făcut fotografia. Acesta s-a îndreptat repede spre vedetă cu pași repezi și intimidanți. Marina Almășan a rămas nemișcată.

„Dar…ce să vezi? De parcă se uita pe fereastră chiar în acel moment, un polițist mătăhălos (bărbat bine, ce să zic!) s-a ivit în tocul ușii. M-a privit lung și a venit glonț la mine! Era să-mi înghit limba. Și, odată cu ea, și franceza pe care o știam binișor din liceu! Am legat totuși un dialog, în care zâmbetul meu cuceritor s-a dovedit a fi total ineficient”, a povestit Marina Almășan, pentru CANCAN.RO.

Ce sancțiuni a primit

Diva a avut noroc cu ghidul său, iar santinela nu i-a cerut decât să șteargă poza pe care o făcuse de față cu el, sub propriile sale priviri. După ce a respectat dispozițiile autorității, Marina Almășan a scăpat fără nici o altă sancțiune. Într-un final, vedeta transmite că nu e de glumit cu legea.

„Noroc cu ghidul care a apărut instantaneu, cu geanta doldora de aprobările oficiale pe care dl. Constantin Tudor, însărcinatul cu afaceri a.i. al României în Tunis mi le obținuse, grijuliu. Tunisianul legii a mârâit ceva, m-a măsurat din cap până în picioare. Și m-a pus politicos să șterg poza, chiar sub nasul lui. Asta a fost finalul uneia din fotografiile ce urmau să intre, toamna, în carte, dar și o învățătură de minte pentru mine: cu legile tunisiene nu-i de glumit!”, a adăugat aceasta, pentru sursa precizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel