Marina Alășan, adevărul despre relația cu Victor Socaciu. Nimeni nu se aștepta la asta: "A ales să aparțină altei femei"

Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a decis să spună tot adevărul despre relația ei cu Victor Socaciu. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani.

Victor Socaciu  s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Regretatul artist și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Era grav bolnav, iar medicii nu au reușit să îl mai salveze.După moartea artistului, ies la iveală numeroase informații din trecutul său. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Din iubirea lor a rezultat, Victoraș Socaciu, singurul fiu al regretatului artist. 

Recent, Marina Almășan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul ei soț. Aceasta a mărturisit că l-a respectat mereu pe Victor Socaciu, însă după divorțul care a durat cinci ani, a decis să se retragă definitiv din viața lui.

Nu am făcut decât să respect lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj.

Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani. Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau.”, le declară Marina Almășan celor de la Impact.

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru”

 

Marina Almășan a povestit că majoritatea certurilor erau din cauza infidelităților artistului. Un alt scandal a pornit atunci când  Victoraș Socaciu, pe când avea 16 ani, a decis să își dea tatăl în judecată pentru pensia alimentară. 

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit…”, mai dezvăluie moderatoarea TV.

 

Citește și: Marina Almășan, mesaj emoționant după înmormântarea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 ian 2022, 22:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience