Marina Almășan, mesaj emoționant după înmormântarea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare în amintirea lui Victor Socaciu. 

Victor Socaciu a fost condus ieri pe ultimul drum în localitatea Cornu. Regretatul artist s-a stins din viață  luni, 27 septembrie, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Era grav bolnav, iar medicii nu au reușit să îl mai salveze.


Marina Almășan a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook, în amintirea fostului ei soț. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 


„Astăzi ne despărțim de un mare artist, de o mare conștiință. Și nu mai are nicio importanță dacă a făcut sau nu, ca oricare dintre noi, greșeli în viață, nu mai are importanță nici câte soții a avut, nici care dintre ele l-a iubit mai mult, nici cum a fost ca si politician, nici ce mânca, ce bea și de ce boli suferea.


Nu are importanță nici câte averi a strâns și nici măcar jihadul pe care-l preconizează presa, pe moștenirea lui. Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii pe care i-a lăsat pe pământ, unul dintre ei având, în plus, nobila misiune de a-i duce mai departe numele.


În dulapul meu cu amintiri am adunat peste 400 de casete cu emisiunea «Ceaiul de la ora 5», cea care mi l-a adus în viață pe Victor. Sunt casete VHS, măcinate de trecerea timpului, greu de vizionat. În multe dintre ele respiră Victor Socaciu.


Cu timpul, îl voi căuta printre ele și vi-l voi readuce în memorie. În anul 1994, una dintre edițiile Ceaiului i-a fost dedicată…


Pe atunci nu cutezam a visa măcar că invitatul ce mi-a stat alături două ore, într-o transmisie directă din orașul său natal, îmi va dărui iubirea sa, îmi va sta alături mai mult de 16 ani și mi-l va dărui pe prețiosul nostru Victoraș.


Decupez din ea, cu emoție și vă redau mai jos unul din momentele muzicale, pe care l-am redescoperit, cu emoție, în această dimineață urâtă de sfârșit de decembrie”, a scris Marina Almășan pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel