Ce pensie alimentară plătește Laurențiu Reghecampf pentru fiul său din prima căsătorie. Ce condiții trebuie să respecte Mariana Pfeiffer

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, captură YouTube/ Digi Sport
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, captură YouTube/ Digi Sport

După divorțul de Marina Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf este nevoit să îi plătească pensie alimentară fiului său. Cu toate astea, antrenorul i-a impus și câteva condiții fostei soții.

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață.  Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. Potrivit informațiilor din presă, Mariana este stabilită acum în Germania, acolo unde deține un salon de înfrumusețare.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a decis să fie foarte discretă și a decis să nu vorbească foarte mult despre fostul soț. Cu toate astea, Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic. Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit alături de fostul soț, că Anamaria Prodan deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. Totodată, Mariana a mai precizat că motivul invocat de Laurențiu Reghecampf pentru a divorța ar fi fost faptul că sexy impresara rămăsese însărcinată.

 

Potrivit redactia.ro, Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească pensie alimentară băiatului său din prima căsătorie. Acesta îi trimite lunar fostei sale soții 7000 de lei.  Se pare că pretenția lui Laurențiu Reghecampf ar fi ca fosta soție să îi demonstreze faptul că banii trimiși de el sunt cheltuiți exclusiv pentru fiul lor.

 

Anamaria Prodan, noi declarații împotriva lui Laurențiu Reghecampf

 

Chiar dacă timp de câteva luni bune Anamaria Prodan a încercat să îi ia apărarea soțului ei și să nege toate zvonurile apărute în presă legate de divorț, acum totul s-a schimbat radical. Impresara îi aduce noi acuzații soțului ei, în ceea ce îl privește pe fiul lor, Bebeto. 


Anamaria Prodan spune că cel mic suferă foarte mult și nu acceptă ideea că părinții lui vor divorța. Impresara spune că este preocupată acum de fiul ei și de fericirea lui. Vedeta îl acuză pe soțul ei că nu a venit decât 10 minute în ultimele 8 luni pentru a-și vedea fiul. 


„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru FANATIK.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel