Mariana Moculescu, adevărul despre averea lui Horia Moculescu: „Ceva trebuia să mănânc și eu”

Data publicării:
Mariana Moculescu, sursa instagram
Descriere foto: Mariana Moculescu, sursa instagram

Mariana Moculescu a vorbit despre căsnicia eșuată cu Horia Moculescu. În ce relații sunt cei doi în prezent?

Mariana și Horia Moculescu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor, în urmă cu câțiva ani. Chiar dacă a locuit pentru o perioadă bună de timp în străinătate, întoarsă recent în țară a decis că este momentul să vorbească deschis despre relația ei cu fostul soț. Chiar dacă totul s-a terminat cu un scandal imens, iată că acum apele s-au calmat. 


La acea vreme Mariana Moculescu era acuzată că ar fi plecat cu banii compozitorului. Ea neagă și acum zvonurile. 


„Eu am lăsat tot. Am plecat cu o valijoară mică. (...) A fost foarte greu. Am ales să plec ca să se termine scandalurile. Am zis că e mai bine să dispar ca să se liniștească România. Ori pleacă bărbatul și se cheamă gentleman, ori pleacă femeia și se cheamă lady și a plecat femeia”, a spus Mariana Moculescu la Antena Stars.


Chiar dacă aceasta afirmă că a avut anumite beneficii materiale de pe urma lui Horia Moculescu, totuși susține că era soția lui și avea acest drept. În plus, vedeta spune că i-a lăsat lui Horia cel mai de preț cadou, fiica lor. 


„Eram cu 30 de ani mai mică decât el, ceva trebuia să mănânc și eu. Eram un puiuț. Eram soția lui și mama copilului lui, care acum e unicul său copil, deci n-a pierdut nimic Horia”, a adăugat fosta soție a compozitorului.


Chiar dacă relația lor s-a terminat cu multe acuzații și scandaluri, acum cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Nidia. 


„Relația actuală este foarte bună, adică suntem buni amici. Ne respectăm. Nu ne deranjăm deloc, comunicăm prin Nidia, a mărturisit vedeta. 

 

Citește și: Oana Mareș, reacție după ce Facebook i-a șters postarea despre curierul care i-a vorbit urât



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel