Mariana Moculescu, despre drama neștiută din viața sa. Dezvăluirile cutremurătoare ale vedetei: „Mă asculta în fiecare seară, să vadă dacă mai respir”

Data publicării:
Mariana Moculescu, sursa instagram
Descriere foto: Mariana Moculescu, sursa instagram

Mariana Moculescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama neștiută din viața sa. 

Mariana Moculescu a vorbit despre moemtnele grele prin care a trecut mama sa până să o aducă pe lume. Vedeta a povestit că mama a așteptat nu mai puțin de 12 ani ca să o aducă aibă. Femeia a suferit numeroase intervenții chirurgicale și a făcut tratamente timp de 12 ani pentru a putea aduce e lume un copil. De asemenea, aceasta a trecut prin chinuri groaznice. 

„A așteptat 12 ani ca să mă aibă ... cu operații, intervenții chrirugicale, în Stațiunea Sovata an de an, rugăciune și post. Mama mă numea o minune și mă asculta în fiecare noapte să vad dacă mai respir în somn. M-a crescut cu greu și mi-a spus că jumătate eram medicamente și jumătate , naștere normală.”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu, despre drama neștiută din viața ei

Mariana Moculescu a mărturisit că în acea vreme, medicina nu era atât de evoluată, iar medicii au făcut „experimente”pe corpul mamei sale, lăsând-o cu numeroase cicatrici. 

„În anii '60, '70 se făceau experimente, nu era medicina atât de evoluată. Maică-mea era operată toată. Nu am văzut în viața mea o burtă cu atâtea cicatrici, de la operații. Până și vezica urinară era operată. S-au făcut experimete pe corpul ei, pentru a putea avea un copil.”, a mai dezvăluit bruneta.

Mariana Moculescu, detalii neștiute despre mariajul cu Horia Moculescu

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis să divorțeze în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia. Recent, fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Horia Moculescu. Aceasta a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum a decurs relația lor la început.

 

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel