Mariana Moculescu, detalii neștiute despre mariajul cu Horia Moculescu. Cum s-au cunoscut cei doi

Mariana Moculescu, sursa instagram
Descriere foto: Mariana Moculescu, sursa instagram

Mariana Moculescu a vorbit despre relația cu Horia Moculescu. Fosta soție a celebrului artist a povestit cum s-au cunoscut.

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis să divorțeze în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia. Recent, fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Horia Moculescu. Aceasta a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum a decurs relația lor la început.

 

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.

 

Mariana Moculescu a declarat că atuurile care au atras-o la fostul soț au fost șarmul și naturalețea. De asemenea, bruneta a declarat că fostul ei soț era romantic și îi făcea cadouri.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

 

Fosta soție a artistului a mărturisit că s-au mutat împreună după doi ani de relație. Pe vremea aceea, Horia Moculescu era căsătorit, dar erau separați. Totodată, aceasta a precizat că între ea și Horia Moculescu a fost o atracție foarte mare.

,,Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu”, a mai spus bruneta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 ian 2022, 08:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience