Mariana Ionescu Căpitănescu, devastată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Este de neînlocuit în sufletele noastre”

Data publicării:
Mariana Ionescu Căpitănescu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Mariana Ionescu Căpitănescu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a îndoliat o țară întreagă.Printre cei care îl plâng pe regretatul artist se numără și Mariana Ionescu Căpitănescu.

Este doliu  în industria muzicală, asta după ce Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, s-a stins din viață. Colegii de breaslă ai regreatatului interpret de muzică populară îl plâng pe cel care a încântat românii de pretutindeni cu vocea sa inconfundabilă.

Toată lumea este în stare de șoc și refuză să creadă că marele artist nu mai este printre noi. Printre cei care îl plâng pe cântărețul de muzică populară se numără și Mariana Ionescu Căpitănescu, care a vorbit cu ochii în lacrimi despre colegul său de breaslă. Artista a declarat că Petrică Mâțu Stoian era foarte generos și avea o bunătate ieșită din comun.

 

Valentin Sanfira, despre problemele de sănătate pe care le avea Petrică Mâțu Stoian: „Nu voia să știe nimeni”

 

„Puțini oameni sunt așa generoși cum era el și spun asta pentru că vedeam cum prieteni de ai lui, dacă admirau ceva la el, un lucru pe care el îl avea, în următoarea secundă îl oferea”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu, în cadrul emisiunii Star Matinal, difuzată pe Antena Stars.

 

De asemenea, Mariana Ionescu Căpitănescu a declarat că regretatul artist aducea întotdeauna zâmbete pe chipurile celor din jur și binedispunea pe oricine era trist.

„Era un coleg care ne aducea zâmbetul pe față tuturor. Noi eram stresați, preocupați de ce urmează pentru că nu e puțin lucru când ai un eveniment important și intri în scenă. El știa cum să facă să ne distragă de la emoțiile acelea. Ne va lipsi foarte mult”, a adăugat artista.

Astăzi, Petrică Mâțu Stoian va fi dus pe ultimul drum, iar foarte mulți artiști merg să-și ia rămas bun de la regretatul cântăreț. 

 

Citește și:Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Toată lumea este în stare de șoc: "Nu putem concepe că nu mai ești"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel