Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Toată lumea este în stare de șoc: "Nu putem concepe că nu mai ești"

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida și Petrică Mîțu Stoian, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida și Petrică Mîțu Stoian, sursa instagram

Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o lume întreagă. Colegii de breaslă ai regretatului artist sunt profund îndurerați.

Este doliu  în industria muzicală, asta după ce Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, s-a stins din viață. Colegii de breaslă ai regreatatului interpret de muzică populară îl plâng pe cel care a încântat românii de pretutindeni cu vocea sa inconfundabilă.

 

Mirela Vaida a avut un șoc când a aflat teribila veste, mai ales că, în urmă cu câteva zile, cei doi au fost împreună pe platoul de filmare.

Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste: Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia de Revelion din platoul @acces_directoficial ‼️ Nu am cuvinte... Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru... Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale... este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!! , a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

 

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Petrică Mâțu Stoian se numără și Carmen Șerban.

„Nu pot să cred așa ceva Petrica Mitu Stoian a încetat din viață! Drum lin către cer, Maestre! Dumnezeu să te primească în Împărăția Lui și să-ți odihnească sufletul! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndoliați!”, a scris Carmen Șerban pe pagina personală de Facebook.

 

 

Elena Merișoreanu a declarat că nu-i vine să creadă că bunul său prieten s-a stins din viață, la doar 61 de ani. Totodată, artista a mărturisit că regretatul artist a fost alături de ea când era internată în spital cu COVID-19.

 

"Este o dimineață tristă. Am pierdut o stea, o celebritate a folclorului românesc. Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut de acest mare artist, mare om. Eu nu am fost colegă la ansamblu cu el, dar ne vedeam destul de des, la spectacole, la filmări. Cum este posibil? Joi a fost la filmări și astăzi nu mai e. Nu pot să cred. Era plin de viață, cu glumele la el. Nu avea tristețe, nu avea nimic. Când am fost in spital, bolnavă de COVID-19, m-a sunat de două ori. Acum câteva zile povestea că este fericit că a ieșit la pensie și că poate să facă ce vrea. El spunea că obosește foarte repede", a spus printre lacrimi, Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Jeni Nicolau este și ea în stare de șoc.

,,Este o mare pierdere, mai ales pentru folclorul românesc. El a plecat doar fizic, în urma lui a lăsat un tezaur, zeci de cântece. Un băiat cu bun simț, un coleg extraordinar. L-am cunoscut în anul în care m-am lansat. Am dus o prietenie frumoasă, sinceră, pentru că amândoi am plecat din popor, doi oameni simpli, doar cu talentul și cu dorință de a împărți bucurie. Era un profesionist desăvârșit, un om minunat”, a declarant Jreni Nicolau în lacrimi, la Antena Stars.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel