Marian Vanghelie, adevărul despre cearta cu Oana Mizil: „Dacă nu chemam ambulanța, nu se ajungea aici”

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Marian Vanghelie și Oana Mizil au trecut prin momente mai grele din cauza unor discuții aprinse. De la ce ar fi pornit scandalul dintre ei?

Marian Vanghelie a vorbit despre cearta cu Oana Mizil. Fostul primar al sectorului 5 a dezvăluit de la ce a pornit totul. Ba mai mult, acesta susține că s-a împăcat cu soția lui și se pregătesc de o vacanță la mare. 


Chiar dacă în spațiul public au apărut zvonuri cum că Oana Mizil ar fi purtat conversații cu un alt bărbat, fostul primar spune că motivul real este cu totul altul. 


Acesta susține că ar fi început să se certe după ce Oana ar fi vrut să plece în vizită la o matusă, iar bărbatul nu ar fi lăsat-o. 


„A vrut să plece la mătușa ei, care stă aproape, stă la cinci case distanță și eu nu am fost de acord. I-am zis ‘ne facem de râs’. De aici a început cearta și a fost problema ei cu tensiunea. Dacă nu chemam ambulanța, nu se ajungea aici. Certuri și discuții sunt în orice familie, știți cum e”, a spus Marian Vanghelie pentru VIVA!.


Marian Vanghelia i-a făcut o promisiunie soției și i-a spus că nu va mai țipa la ea atunci când vor ajunge la discuții în contradictoriu. Cei doi sunt fericiți acum și se pregătesc să plece în vacanță alături de fiica lor. 


Fostul primar al sectorului 5 a vorbit și despre zvonurile apărute în presă, potrivit cărora cearta ar fi pornit din cauza unor mesaje între Oana Mizil și deputatul Bogdan Diaconu, notează gândul.ro


„Nu este adevărat așa ceva. Este exclus, nu știu de unde a apărut așa ceva. Ce, suntem copii”, a adăugat Marian Vanghelie pentru VIVA!

 

Citește și: S-a născut azi. Smiley împlinește 38 de ani. Mesajul emoționant pentru fiica lui: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel