S-a născut azi. Smiley împlinește 38 de ani. Mesajul emoționant pentru fiica lui: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers”

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

Smiley este un bărbat împlinit pe toate planurile. Artistul împlinește 38 de ani și este în culmea fericirii. 

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cariera lui a încpeut în anul 2001 odată cu trupa Simplu. Albumul său de debut „În lipsa mea” (2008) a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția ''Best album'' la Romanian Music Awards. 


Smiley a împlinit 38 de ani și poate spune că este un bărbat norocos. Are o carieră de succes pe plan muzical și o familie minunată. Artistul a devenit pentru prima oară tată chiar în primăvara acestui an. Josephine, fiica lui și a frumoasei Gina Pistol, le luminează viața în fiecare zi. 


Smiley a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj emoționant despre ceea ce îl face fericit în fiecare zi și despre toate lucrurile pentru care este recunoscător la cei 38 de ani ai săi. 


„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai buna prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…


Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucuram de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a scris Smiley.

 

Citește și: Cristina Cioran și iubitul ei au plecat la mare. Ce se întâmplă cu fetița născută prematur în acest timp



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel